R7 370 Nitro + 2 GB i5 4590 Valorant yayın yapılabilir mi?

4 core 4 threadlik bir işlemci ciddi takılmalar olabilir. Ben zamanında 4 core 8 thread'lik i7-2600 ile CSGO yayını yapmaya çalışmıştım ama ciddi fps düşüşleri ve takılmalar olmuştu.

Aslında kimse tam anlamıyla evet ya da hayır diyemez daha ayrıntılı oyun içi FPS ve CPU GPU kullanımlarını sıcaklıklarını SS şeklinde atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz yayın yapacağım diye PC'nin ömründen kısma dostum.

Aslında kimse tam anlamıyla evet ya da hayır diyemez daha ayrıntılı oyun içi FPS ve CPU GPU kullanımlarını sıcaklıklarını SS şeklinde atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz yayın yapacağım diye PC'nin ömründen kısma dostum.
Ömürle nasıl bir ilgi kurdunuz ? Bilgisayar parçaları kullanılmak için varlar. Her ürünün olduğu gibi bu parçaların da ömürleri var elbette ama kullanımımızdan kısma anlamına gelmemeli bu.

Ömürle nasıl bir ilgi kurdunuz? Bilgisayar parçaları kullanılmak için varlar. Her ürünün olduğu gibi bu parçaların da ömürleri var elbette ama kullanımımızdan kısma anlamına gelmemeli bu.

Kullanılmak için varlar zorlanmak için değil o anlamda dedim sadece şahsi fikrimdi dostum sen ne düşünüyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı