M Mahmut Usta Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #11 CptnAktas dedi: Sağ olun. Peki bu sistemle BF1 Online'da kaç FPS alırım? Konusunu açtım lakin cevap gelmedi internette de yeterli cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı vardı medium’da 50 fps falan alıyodum tabi işlemcim i3 6100 ‘dü siz de buna yakın alırsınuz herhalde BF1 online işlemciye çok yüklendiği için kestirmek zor açıkçası.
CptnAktas dedi: Sağ olun. Peki bu sistemle BF1 Online'da kaç FPS alırım? Konusunu açtım lakin cevap gelmedi internette de yeterli cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı vardı medium’da 50 fps falan alıyodum tabi işlemcim i3 6100 ‘dü siz de buna yakın alırsınuz herhalde BF1 online işlemciye çok yüklendiği için kestirmek zor açıkçası.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #12 HarbiTehlike dedi: En babası bakın en babasından bahsediyorum 3 FPS kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Overclocktan mı? Azulaa dedi: Senin kartın daha iyi 750 Ti'dan tahminim 50-60 alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
HarbiTehlike dedi: En babası bakın en babasından bahsediyorum 3 FPS kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Overclocktan mı? Azulaa dedi: Senin kartın daha iyi 750 Ti'dan tahminim 50-60 alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.