Knockout007 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2017 #11 Büyük güncelleme, yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca bekledim ben. Bugün yardımcı olamazsam da yarın yardım edebilirim.
Büyük güncelleme, yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca bekledim ben. Bugün yardımcı olamazsam da yarın yardım edebilirim.
D Days Gone Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #12 Knockout007 dedi: Büyük güncelleme, yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca bekledim ben. Bugün yardımcı olamazsam da yarın yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, güncellemeyi yaptım. Driver'i indirdim fakat hala sorun devam ediyor.
Knockout007 dedi: Büyük güncelleme, yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca bekledim ben. Bugün yardımcı olamazsam da yarın yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, güncellemeyi yaptım. Driver'i indirdim fakat hala sorun devam ediyor.
Knockout007 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #13 Elinizde başka bir ekran kartı var mı?
D Days Gone Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #14 Knockout007 dedi: Elinizde başka bir ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, ayrıca ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansım da yok. Ayrıca bu sabah bilgisayarım kendi kendine reset attı ve asus anti surge hatası çıktı ve beni BIOS'a götürdü.
Knockout007 dedi: Elinizde başka bir ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, ayrıca ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansım da yok. Ayrıca bu sabah bilgisayarım kendi kendine reset attı ve asus anti surge hatası çıktı ve beni BIOS'a götürdü.
Knockout007 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #15 Garanti süreniz devam ediyor mu? Garantiye gönderebilirsiniz.
D Days Gone Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #16 Knockout007 dedi: Garanti süreniz devam ediyor mu? Garantiye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütün parçaların garantisi var. Galiba öyle yapacağım.
Knockout007 dedi: Garanti süreniz devam ediyor mu? Garantiye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütün parçaların garantisi var. Galiba öyle yapacağım.