claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #21 Clear CMOS yapıp dener misin?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Şubat 2023 #22 Anakart brick olmuş olabilir, Clear CMOS denemenize rağmen düzelmezse düzgün bir bilgisayarcıya anakartı götürüp tamir etmesini isteyin. Büyük ihtimalle tekrardan BIOS atacaktır veya başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacaktır.
Anakart brick olmuş olabilir, Clear CMOS denemenize rağmen düzelmezse düzgün bir bilgisayarcıya anakartı götürüp tamir etmesini isteyin. Büyük ihtimalle tekrardan BIOS atacaktır veya başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacaktır.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 15 Şubat 2023 #23 e.n.e.s dedi: Anakart modeliniz neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte anakartlarda bulunan Dual BIOS özelliği ile sistemi çalıştırmayı başardım. HyperWes dedi: Hocam Gigabyte anakartlarda bulunan Dual BIOS özelliği ile sistemi çalıştırmayı başardım. Genişletmek için tıkla... 600 TL'lik sorunu bir çengelli iğne ile hallettiğime hala inanamıyoum Recep hocam sağ olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG_20230215_134508.jpg 184,5 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 15 Şubat 2023
e.n.e.s dedi: Anakart modeliniz neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte anakartlarda bulunan Dual BIOS özelliği ile sistemi çalıştırmayı başardım. HyperWes dedi: Hocam Gigabyte anakartlarda bulunan Dual BIOS özelliği ile sistemi çalıştırmayı başardım. Genişletmek için tıkla... 600 TL'lik sorunu bir çengelli iğne ile hallettiğime hala inanamıyoum Recep hocam sağ olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Şubat 2023 #24 Tekrar kurmayı denemek istiyorsanız bu sefer CSM/Secure Boot ayarları ile oynamadan deneyin hocam.