R7 370 PC Toplama

Aleyna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım bilgisayar özelliklerinin fotoğrafını atıyorum sizce bu GTA 5 açar mı ve leauge of legends, CS:GO falan bu oyunları yüksek FPS oynatır mı bide uyumlu değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle sorularınızın yanıtlarına Google'a r7 370 GTA 5 Benchmark yazarak kolayca videolardan ulaşabilirsiniz.
Ama yine de sorunuzun yanıtı GTA 5 i tabiki de uygun ayarlarda gayet iyi bir fps ile oynarsın.
CS:GO ve LoL içinse onboard ekran kartlarının bile iyi fps aldığı oyunlar bunlar. R7 370 ile neredeyse ekran kartını yormadan bu oyunları yüksek fps ile oynayabilirsin.

O sistemle GTA 5'i Full HD'de yüksek ayarlarda 40 FPS civarında akıcı şekilde oynayabilirsin. Sistem uyumlu, RAM olarak o modelin 2133 MHZ olanını alman daha iyi olacaktır.

O sistemle GTA 5'i Full HD'de yüksek ayarlarda 40 FPS civarında akıcı şekilde oynayabilirsin. Sistem uyumlu, RAM olarak o modelin 2133 MHZ olanını alman daha iyi olacaktır.

Evet çünkü anakart 2133 Mhz destekliyor.Bende bu sistemi toplamak istiyorum.

Kardeş bu sistemi bende toplayacaktım.İki ekran kartı arasında kaldım msi gtx 950 ve msi r7 370.Herkes gtx 950 al dedi.Eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen gtx 950 almanı tavsiye ederim.

R7 370 de GTX 950 de fiyatına göre rakipsiz kartlar. İkisi de alınabilir bütçeye göre. CS:GO, LOL gibi oyunları ağırlıklı şekilde oynuyorsan o ekran kartı tam performansa gitmeye bile gerek duymaz muhtemelen. Söylediğin oyunlar için R7 370 yeterlidir. Bu arada üstteki mesajımda yanlış yazmışım. GTA 5'i 1080P'de Very High ayarlarda MSAA kapalı şekilde 60-70 FPS civarı çok akıcı şekilde oynayabiliyorsun. İnanılmaz bir performans o ekran kartı için. Testleri mevcut Youtube'da.

Csgoyu dandik işyeri bilgisayarında oynuyorum 80-130 fps alıyorum tüm ayarlar low ama olsundu

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…