Normalde PUBG'de 50-60 FPS almaktayım. Ama geçen gün attığım formattan sonra oyun içi FPS değerim 10-20 arası geziniyor. En düşük ayarda da en yüksek ayarda da aynı şekilde. Ve oyunun simgesi görseldeki dünya şekline döndü. Steam'den dosya bütünlüğünü doğruladım, iki dosya eksik çıktı. Onları yüklememe rağmen sorun çözülmedi. Görev yöneticisinden yüksek öncelik vermeyi denedim o da işe yaramadı. Oyun içi değerler görsellerde var. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Ayarlardan görüntü modunu kenarsız yapınca 60 FPS'ye yükseldi. FIFA'da da aynı sorun vardı, onu da aynı şekilde çözdüm.
Ben de bu kart ile 80-90 FPS alıyorum. Kurulumdan sonra driverler güncel mi? Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun? Büyük ihtimal driverlarla alakalı bir sorundur, tekrar formatlayıp eski driverlerı kurarsan büyük ihtimal düzelir.
Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Ayarlardan görüntü modunu kenarsız yapınca 60 FPS'ye yükseldi. FIFA'da da aynı sorun vardı, onu da aynı şekilde çözdüm.