R7 370 sistem takılma sorunları

ilkcankaya

Decapat
Makaleler
1
Kullandığım kasanın özellikleri su şekilde:

- Asus m5a97 r2.0
-Crucial SSD 120 GB
-1 Tb WD Blue HDD
-8 Gb Gskill DDR3 1600 MHZ
-MSI r7 370 ekran karti

Bu sisteme DDR 4 RAM ekleyebilir miyim takilmalar duzelir mi?

Anakartınız desteklemiyorsa DDR4 ram ekleyemezsiniz. Görünüşe göre şu anda DDR3 ram takılı sisteminizde yani anakartınız DDR3 destekliyor DDR4 değil. İşlemciniz nedir?

Takılmaları daha spesifik açıklarsanız ben veya forumdaki arkadaşlar daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz. Oyunlarda mı takılma yapıyor, masa üstünde mi takılma yapıyor,film izlerken mi takılma yapıyor?

Takılmaları daha spesifik açıklarsanız ben veya forumdaki arkadaşlar daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz. Oyunlarda mı takılma yapıyor, masa üstünde mi takılma yapıyor,film izlerken mi takılma yapıyor?

Oyundan ciktigim zaman mouse da delay meydana geliyor ben hizli hareket ettirsemde bi 10 saniye civarinda o cok yavas hareket ediyor

Dostum oyunlarda kasma yapıyor mu veya masaüstünde sinir edici donmalar yaşanıyor mu? Önemli olan bunlar. Mouse'nin oyundan çıktıktan sonra yaşadığı delayin sebebi bana sorarsan başka bir şey.Ben hiç donanımı kötü olduğu için Mouse'sinde delay yaşayan birini görmedim duymadım da. Hani Pentium4 olsa neyse ama senin donanımın da iyi. Tek sıkıntı Mouse Delay'ı ise bence sorun başka.

Dostum oyunlarda kasma yapıyor mu veya masaüstünde sinir edici donmalar yaşanıyor mu? Önemli olan bunlar. Mouse'nin oyundan çıktıktan sonra yaşadığı delayin sebebi bana sorarsan başka bir şey.Ben hiç donanımı kötü olduğu için Mouse'sinde delay yaşayan birini görmedim duymadım da. Hani Pentium4 olsa neyse ama senin donanımın da iyi. Tek sıkıntı Mouse Delay'ı ise bence sorun başka.

Genel olarak bi kac problemim var
-mouse delayi
- sag tik yeni yaptigimda 10 saniyelik bi donma sorunu

Ama mouse delay sorunu format atsamda ssd alsamda ortadan kalkmadi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı