R7 370 sistem toplama

fozada

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese. Ben dizüstünden masaüstüne geçmeyi planlıyorum yakın bir zamanda. Tüm gün boyunca araştırdım birçok şey öğrendim. İncelediğim yorumlar ve makalaler doğrultusunda şöyle bir sistem kurmaya karar verdim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Bununla birlikte birkaç sorum olacak.

EDİT: İşlemci I3 4160 3.6 GHZ olacak. Stoklarda gözükmediği için bunu koydum.

Sorular:

1) Bilgisayar amacım sadece Counter Strike ve LOL olacak. Onun dışında herhangi bir program, uygulama, resim, video vs. olmadığı için sadece SSD'nin yeteceğinden eminim. PC'de sadece SSD olması sorun yaratır mı?

2) HyperX Cloud Core oyuncu kulaklığı kullanıyorum. Dizüstünde berbat bir ses performansı aldım bu kulaklığa rağmen. MSI H81M-P33 ses için yeterli olur mu? Yoksa daha iyi bir anakart mı almam gerekir?

3) Vatan Bilgisayar'a gidip bunları bunları alacağım ve toplayın dediğim zaman iş hallediliyor mu? Herhangi bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 1.786,52 TL

Ayrıca madem sadece Counter Strike ve LOL için kullanacaksanız bu kadar para vermenize gerek yok APU sistemde işinizi fazlasıyla görür.

Toplam 1.294,94 TL

Technopat
ekibinin toplamış olduğu APU sistemine ve oyun testlerine göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    29,9 KB · Görüntüleme: 425
  • Ekran Alıntısı.PNG
    23,5 KB · Görüntüleme: 419
Son düzenleme:
Topladığınız sistemde sanırım soketler uyumsuz.

İşlemcin 1151 soket anakartın 1150 ona dikkat et biraderim, DDR4 destekli anakartlar 1151 soket oluyor

Ha çok pardon görmemişim onu bence sistem gayet makul CS GO ve LOL için, fakat benim her zamanki tavsiyem Skylake sistem toplamandır. İleride upgrade edeceğin zaman tüm sistemi yenilemek zorunda kalmazsın böylece

Moderatör Türkçe ve imlâ kurallarına uygun olmadığı için konuyu askıya almış. Sebebini öğrenebilir miyim?

R7 370 bu iki oyun içinde yeterli olur. Eğer daha iyi ses istiyorsan ses kartı alabilirsin, çok pahalı parçalar değil.

R7 370 bu iki oyun içinde yeterli olur. Eğer daha iyi ses istiyorsan ses kartı alabilirsin, çok pahalı parçalar değil.

harici ses kartlarından bahsediyorsunuz değil mi? USB olanlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…