R7 370 sistem

semiramis

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum inşallah. Sizce nasıl? Fiyatı uygun geldi bana. Bide yanında segate 7200 Rpm 1 tb HDD var. Koymayı unutmuşum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    57,2 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleyen: Moderatör:
güç kaynağı ve kasaya çok para bayılmışsın bence. Birde ben toplayayım aynı fiyata istersen.

Screenshot monitör olarak: Screenshot
3000 tl verebiliyorsaneğer bi sisteme 116 tl daha ver derim. Yoksa ssd çıkarmak yada ekran kartını düşürmek zorunda kalırsın buda performansı etkiler.

güç kaynağı ve kasaya çok para bayılmışsın bence. Birde ben toplayayım aynı fiyata istersen.

Screenshot monitör olarak: Screenshot
3000 tl verebiliyorsaneğer bi sisteme 116 tl daha ver derim. Yoksa ssd çıkarmak yada ekran kartını düşürmek zorunda kalırsın buda performansı etkiler.
Sanırım 3000 TL'ye monitör dahil. Sizin topladığınız monitör dahil 3600 Tl civarı yapıyor.

Haklısın kardeş şimdi farkettim. Cezalıydım cevap veremedim kusura bakmayın. Kasayı çıkattım Aero cool red devil 500 w daha iyi bi seçenek gibi duruyo

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu sistemde ne gibi eksiklikler var ne yapmamı önerirsiniz. Ben kasa dışındaki her parçayı çok beğendim ama bilemiyorum tabi. Düşünceleriniz önemli benim için.

Kasa olarak 'Xigmatek Asgard 500w' alabilirsin. İçindeki 500w yeter sanırım. Önemli bir detay olarakta kasanın önünde usb 3.0 vardı sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı