R7 370 sistemde kasma sorunu

fatihdemirag_

Kilopat
Herkese selamlar, arkadaşlar dediğim ekran kartını kullanıyorum, sistemi yeni Windows 10 Home kurdum, kurmadan önce de FPS düşüyordu, yeni kurdum işletim sistemini hala kasıyor. Assassin's Creed 3 oynamak istiyorum FPS yerlerde, PUBG Lite oynuyorum FPS 30-60 arası gelip gidiyor, sorun ne olabilir?

Sistem:
  • ASUS P5KPL-AM anakart
  • ASUS AMD Radeon R7 370 STRIX
  • Intel Xeon X5460 işlemci
  • 500GB Samsung HDD
  • 4 GB RAM Kingston
  • Cooler Master RS-600 ACAB- M.2 PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Assassin's Creed 3'de ben de aynı sorunu yaşıyordum netten korsan indirdiysen benim gibi FPS sorunu yaşaman normal çünkü oyunlarda dosya eksiltme yapıyorlar 10 GB oyun indiriyorsun oyun 4 GB'a internettte bu bir futbol oyunu ise spikeri yarış oyunu ise mapleri vs kısıyorlar atıyorlar bir şekilde o yüzden AC'de bir sorun var AMD ekran kartlarında genelde başımıza gelen durum ne yazık ki gelelim PUBG Lite'a ben şahsen tüm ayarlar açıkken 8 GB RAM aynı ekran kartı ile 120 130 FPS alıyorum 4 GB RAM pek yeterli değil bu oyun için işlemciniz nedir?
Boşta ve oyun esnasındaki sıcaklık değerlerini paylaşın bir de lütfen.

X5460 yazmış.

Affedersiniz fark etmemişim dikkatli okumadım o yüzdendir sanırım işlemci ekran kartı için tam bir besleme sağlamıyor bir darboğaz söz konusu olmasın?

Affedersiniz fark etmemişim dikkatli okumadım o yüzdendir sanırım işlemci ekran kartı için tam bir besleme sağlamıyor bir darboğaz söz konusu olmasın?
x5460 işlemci 2080 i besleyebilecek kapasitede işlemcinin darboğaz yaptığını sanmıyorum
Oyun içi değerleri MSİ Afterburner ile paylaşabilir misin?
indirip paylaşacağım
x5460 işlemci 2080 i besleyebilecek kapasitede işlemcinin darboğaz yaptığını sanmıyorum

indirip paylaşacağım

@cagancandas buyur böyle fps değerleri :/
@cagancandas orda mısın dostum ?
@Recep Baltaş yardım edin lütfenn

Dosya Ekleri

• 859D4130-305D-4E9F-A486-414C8AE2D429.jpeg
    2,7 MB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…