KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Mavi ekran alıyorum. Çözümünü söylerseniz sevinirim. Lifebox Transfer: Upload File! Send and Share Large Files Lifeboxtransfer is a fast file transfer service for sharing your files easily without membership. Click and start sharing your files fast and easily with lifeboxtransfer. lifeboxtransfer.com
Mavi ekran alıyorum. Çözümünü söylerseniz sevinirim. Lifebox Transfer: Upload File! Send and Share Large Files Lifeboxtransfer is a fast file transfer service for sharing your files easily without membership. Click and start sharing your files fast and easily with lifeboxtransfer. lifeboxtransfer.com
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 10 Nisan 2021 #2 Gameloop ve Tencent kaldır. GenshinImpact oyunu da varsa onu da kaldır. Artı 0 Eksi
KS KS KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 BerkayZ89 dedi: GameLoop ve Tencent kaldır. Genshin Impact oyunu da varsa onu da kaldır. Genişletmek için tıkla... GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandfır Artı 0 Eksi
BerkayZ89 dedi: GameLoop ve Tencent kaldır. Genshin Impact oyunu da varsa onu da kaldır. Genişletmek için tıkla... GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandfır
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.671 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 10 Nisan 2021 #4 KayraEfe077 dedi: GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandır? Genişletmek için tıkla... GameLoop pek stabil çalışan bir uygulama değil. Artı 0 Eksi
KayraEfe077 dedi: GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandır? Genişletmek için tıkla... GameLoop pek stabil çalışan bir uygulama değil.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 10 Nisan 2021 #5 KayraEfe077 dedi: GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandfır. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklanıyor. Nedenini bilmiyorum. Ama o yapıyor. Bir süre kullanmayın. Artı 0 Eksi
KayraEfe077 dedi: GameLoop'tan PUBG oynuyorum acaba ondan mıdır ondansa neden ondandfır. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklanıyor. Nedenini bilmiyorum. Ama o yapıyor. Bir süre kullanmayın.
KS KS KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #6 BerkayZ89 dedi: Ondan kaynaklanıyor. Nedenini bilmiyorum. Ama o yapıyor. Bir süre kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam sileyim bir de bir şey sormak istiyorum ben Valorant'ta oynuyorum oyundayken nedense yere oyundan atıyor onun nedeni nedir bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
BerkayZ89 dedi: Ondan kaynaklanıyor. Nedenini bilmiyorum. Ama o yapıyor. Bir süre kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam sileyim bir de bir şey sormak istiyorum ben Valorant'ta oynuyorum oyundayken nedense yere oyundan atıyor onun nedeni nedir bir bilginiz var mı?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 10 Nisan 2021 #7 KayraEfe077 dedi: Tamam sileyim bir de bir şey sormak istiyorum ben Valorant'ta oynuyorum oyundayken nedens Z yere oyundan atıyor onun nedeni nedir bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam. Artı 0 Eksi
KayraEfe077 dedi: Tamam sileyim bir de bir şey sormak istiyorum ben Valorant'ta oynuyorum oyundayken nedens Z yere oyundan atıyor onun nedeni nedir bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam.
KS KS KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #8 KojiroHyuga04 dedi: GameLoop pek stabil çalışan bir uygulama değil. Genişletmek için tıkla... peki mini dump dosyalarına baktınızmı Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: GameLoop pek stabil çalışan bir uygulama değil. Genişletmek için tıkla... peki mini dump dosyalarına baktınızmı
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.671 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 10 Nisan 2021 #9 Yalan mı söyleyeceğim sana? Baktım tabii ki. Artı 0 Eksi