R7 370 Sisteme Öneri

R7 370 Hangi marka? Kaç GB VRAM?

• Asus

• MSI

• Sapphire

• 2GB

• 4GB

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
Mersin
Merhabalar Technopat Sosyal topluluğu. Bu forumda çok şey öğrendim, iyi-kötü tavsiyelerde bulundum ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şimdi ben sizden yardım istiyorum. Uzatmadan konuya giriyorum:

Bilgisayar.png

Resimdeki sistemi, yakın zamanda parça parça toplamayı düşünüyorum. Sizlere birkaç sorum var:

1. R7 370 önerir misiniz? Önermezseniz neden?
2. R7 370 4GB ve 2GB arasında 100 liralık bir fark var. Bu farka değecek bir performans var mı?
3. R7 370 maximum yükte en fazla kaç dereceye ulaşır?
4. Bu sistem zamanla (3-5 yıl sonra) aşırı bir performans düşüşü yaşar mı?

Oyananacak oyunlar: Call of Duty serileri, Crysis serileri, GTA V, FarCry serileri, NBA 2K15-16,

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Çok kısılmış bir DDR4 sistem yerine kısılmamış bir DDR3 sistem almak isterim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Ekran kartını GTX 950 yapabilirim ama R7 370 2Gb f/p olarak gayet iyi, ve beklentilerimi karşılıyor. Bu günlere 320-480 piksellerle gelmiş biriyim :( 1080P benim için olağan üstü :D

Asus çok az oy almış, sanırım ısınmasının olumsuz sonuçlara yol açacağına inanıyorlar. Asus strix modeli sessizliği ön planda tutmak için, sıcaklık değerlerinin biraz daha yukarıya çıkmasına izin verir. Eğer bu sorun teşkil edecek olsaydı, Asus gibi bir firma sıcaklığı daha aşağıya çekerdi.

@Mustafa K. GTX 950 yerine R7 370 önermiyorum, aralarında ortalama 40-50 lira fiyat farkı var. GTX 950 içi bu farkı ödemeye değer.

Piyasayı iyi takip ederseniz GTX 950'nin asus ya da evga modelini R7 370'in fiyatına yakın alabiliyorsunuz. Öneririm. Ayrıca neden DDR3 bir sistem topladınız anlamadım. Bence sıfırdan sistem toplarken DDR3 almanın bir mantığı yok. Ne 950 ne de 370, 3 sene sonra ikisi de eski kartlar olarak lanse edilecek ve oyunları yüksek ayarlarda oynamak isteyen biri için yeterli olmayacaktır.

i3 işlemcinin sonraki yıllarda sorun çıkaracağını düşünüyorum. i5 6500 ile değiştireceğim. fiyat 2300 liraya çıkıyor. Bu sistemi alacağım zamana kadar neler olur bilemem. Tarih net değil, alacağım zaman tekrar konu açarım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı