R7 370 Sistemin Virüs Bulaşma ve Format Sonrası Yavaşlaması

Karambola

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 7 kullanıyordum bilgisayarıma yükleme yaparken Yandex vs. programlar indi çince falan yazıyordu programların isimlerini bilmiyorum. Bunun üzerine format attım Windows 8.1 HDD'mi de biçimlendirdim bilgisayarım yine yavaş açılıyordu ama bu sefer eski yüklediğim oyunlar da açılmıyordu. DLL dosyası eksikti her neyse dosyaları indirdim uğraştım falan artık hata vermiyordu ama oyunları açmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyordu. Bunun üzerine çok format attım sürekli değişik hatalar veriyordu. Hatta bir ara ubuntu bile kullandım çünkü bu durum canımı çok sıkıyordu. Şu an korsan olarak bir arkadaşımdan aldığım Win 7 professional kullanıyorum bunda oyunlar açılıyor herhangi bir hata vermiyor ama LOL'de en düşük ayarlarda bile 39 FPS alıyorum sadece LOL için geçerli değil örnek olarak gösterdim ve hala 2 dakikaya açılıyor bilgisayarım.

Sistemim:
  • MSI R7 370 gaming 2G ekran kartı
  • Asus b150m pro gaming anakart
  • Intel i5 6500 işlemci
  • Gskill 8GB RAM
  • WD 1 TB 7200RPM HGG var, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı