R7 370 Sistemin Yavaşlaması

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Forumu takip etmeme rağmen sırf bu konuyu açmak için şuan üye oldum.
Yaklaşık 4-5 gün önce PC'yi açtım ve sabit 60 FPS aldığım oyunda 20-30 FPS almaya başlamıştım. 10 saniyede açılan PC 20-30 saniyede açılmaya başlamıştı, reset atarken 1-2 dakika bekliyordum. Görev yöneticisinde Disk kullanımı bazen %100 olduğu için onu kontrol etmek geldi aklıma ve sürekli %100'dü.
Bende format attım (önceden IDE modda kullanıyordum format atarken AHCI) olarak değiştirdim. Sorunlar biraz düzeldi ama PC hala eski performansında değil ve reset atınca ekrana görüntü gelmiyor. Kasanın power tuşu üzerinde PC açıkken sürekli yanan kırmızı bir ışık var o yanmıyor. Ve bu süreç içinde ilk defa başıma gelen birşey daha, kasaya dokununca çok nadir de olsa elektirik çarpıyor çok şiddetsiz bir şekilde. Sizce sorun ne olabilir ?

Yazı biraz uzun oldu elimden geldiğince herşeyi özetledim eksik ya da gereksiz bilgi varsa belirtirseniz sevinirim.

Ekran Kartı: AMD r7 370
Ana Kart: MSI 970A G-43
İşlemci: AMD FX 6300
Ram: Gskill 8GB RipjawsX DDR3 1600MHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı