Onur33s Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım. Asus Strix Gaming AMD Radeon R7 370 kasaya taktım DVI'dan VGA dönüştürücü adaptör kullandım. Monitörde kablo takılı değil diyor sorunu nedir? Dönüştürücüde mi sorun olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2015
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım. Asus Strix Gaming AMD Radeon R7 370 kasaya taktım DVI'dan VGA dönüştürücü adaptör kullandım. Monitörde kablo takılı değil diyor sorunu nedir? Dönüştürücüde mi sorun olabilir?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2015 #2 Kullandığın kablo, dönüştürücü ve monitörde sorun olabilir. Küçükten büyüğe doğru değiştir parçaları sorun çözülene kadar.
Kullandığın kablo, dönüştürücü ve monitörde sorun olabilir. Küçükten büyüğe doğru değiştir parçaları sorun çözülene kadar.