Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #11 Almışken bunu alın. İlerde geliştirirsiniz.
Kaan1122 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 65 30 Ocak 2016 #12 BigJoker dedi: Güç kaynağını değiştirmelisin. Bütçeni 1150 Tl gibi yapabilirsen bunu al. 600W biraz fazla ama ileride tekrar yükseltirsen diye 600w tercih ettim bunu alabilirsin.Eki Görüntüle 136271 Kasa istiyorsan psuyu çıkarıp bunu alabilirsin. Dark Blade 400W 4xUSB , 2 x Fan, ATX Siyah Oyun Kasa Genişletmek için tıkla... Bu sistem GTA 5'i Very high'da açar diyorsanız bu sistemi almaya çalışırım. Bir de bu sistemi hangi siteden topladınız? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2016
BigJoker dedi: Güç kaynağını değiştirmelisin. Bütçeni 1150 Tl gibi yapabilirsen bunu al. 600W biraz fazla ama ileride tekrar yükseltirsen diye 600w tercih ettim bunu alabilirsin.Eki Görüntüle 136271 Kasa istiyorsan psuyu çıkarıp bunu alabilirsin. Dark Blade 400W 4xUSB , 2 x Fan, ATX Siyah Oyun Kasa Genişletmek için tıkla... Bu sistem GTA 5'i Very high'da açar diyorsanız bu sistemi almaya çalışırım. Bir de bu sistemi hangi siteden topladınız?
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 30 Ocak 2016 #13 Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Egehan Orçun dedi: Almışken bunu alın. İlerde geliştirirsiniz. Eki Görüntüle 136273 Genişletmek için tıkla... Gtx 750 TI testleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr
Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Egehan Orçun dedi: Almışken bunu alın. İlerde geliştirirsiniz. Eki Görüntüle 136273 Genişletmek için tıkla... Gtx 750 TI testleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #14 Kasa olarak tavsiyem: Aerocool AE-GT-500 Kasa
Kaan1122 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 65 30 Ocak 2016 #15 BigJoker dedi: Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Gtx 750 TI testleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
BigJoker dedi: Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Gtx 750 TI testleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #16 BigJoker dedi: Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Gtx 750 TI teatleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Skylake-DDR4 sistem topladım. Geliştirmeye açık bir sistem. Benim önerdiğim işlemci sizin önerdiğiniz kadar güçlü. Ekran kartı da öyle. Topladığınız sistem de RAM' de yok arkadaşın elindeki RAM nedir ne değildir bilmiyoruz.
BigJoker dedi: Eğer alabiliyorsa benim önersiğimi almalı. Gtx 750 TI teatleri izlerseniz very high'da bazı ayarlar high açıyor. Sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Skylake-DDR4 sistem topladım. Geliştirmeye açık bir sistem. Benim önerdiğim işlemci sizin önerdiğiniz kadar güçlü. Ekran kartı da öyle. Topladığınız sistem de RAM' de yok arkadaşın elindeki RAM nedir ne değildir bilmiyoruz.