Bütçem yaklaşık 1000 TL.
Fakat fark ettiyseniz her 2 kartın bit değeri değişik, 128 bit kıyasla 256 bit daha iyi performanslı diye söylentiler duydum, her ne kadar doğru bilemem. Ki eğer öyleyse R7 370 almayı daha mantıklı buluyorum, sadece almadan önce bir sorayım dedim. Eğer hala GTX 960 diyorsanız alacağım, bu arada diğer sistem özelliklerim:
Hep söylüyoruz parçalarda ilk önemli olan husus güncel mimari olması sonra kartın sıra numarasıdır. Önceden Nvidia'da orta rakama göre 5'ten 8'e kadardı. 9 rakamı bitince şimdi sondan ikinci rakamı 5'ten 8'e kadar oldu. AMD aynı baştaki 2'den 5'e kadar mimari, orta rakam 4'ten 9'a kadar performansı simgeliyor. Sonuçta ikisi de 2 yıllık mimari kart, artık sıfır alınmamalıdır.
Hep söylüyoruz parçalarda ilk önemli olan husus güncel mimari olması sonra kartın sıra numarasıdır. Önceden Nvidia'da orta rakama göre 5'ten 8'e kadardı 9 rakamı bitince şimdi sondan ikinci rakamı 5'ten 8'e kadar oldu. AMD aynı baştaki 2'den 5'e kadar mimari, orta rakam 5'ten 9'a kadar performansı simgeliyor. Sonuçta ikisi de 2 yıllık mimari kart, artık sıfır alınmamalıdır.