R7 3700 X GTX 1660 Ti Valorant'ta FPS düşmesi

Mustafaes26.t

Hectopat
Ryzen 7 3700 X ASUS ROG STRIX B450 Gaming 2 anakart 1660 Ti ekran karti 32 GB'de RAM'e sahip bir sistemim var. Bazen cok fazla FPS düşmesi yiyorum ozellikle Valorant'ta ana sayfada 900 1200 arasi verirken oyuna gecince 380'den baslayip dar alanlarda 180 150'lere kadar cakildigi oluyor. Sebebi nedir?

FPS dropa sebe olmadığı sürece bir sıkıntı yok hocam. Farklı yerlerdr farklı FPS değerleri almanız normal. 380'den 180'e kadar düşmesi normal değil gibi tabii. Eğrr drop falan da oluyorsa ya da 180'e düştükten sonra eski senoryalarda da FPS değerleri düşük seyrediyorsa ısınma gibi işlemcinin gücünü kısmasına sebep olan bir şey olabilir.

İslemci ve ekran karti sicakliklarim normal halinde seyrediyor sivi sogutmam mevcut hocam fakat anlam veremedim nvdia ayarlarim da performansta yani bu sistemle bu fps normal degildir diye dusunuyorum sizce?

Bir baska sorunumda kasaya bazen bacagim carpiyor sarsilinca reset atiyor makina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…