R7 3700 X - RX580 sistemde ETS 2 35 FPS olması normal mi?

0nurr10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle, Ryzen 7 3700 X işlemcim bir de RX580 ekran kartım var, fakat en yüksek ayarlarda 35 FPS alıyorum, daha yüksek olması lazım daha aynı ekran kartı ve alt model işlemci kullananlar 90 FPS alıyor bazıları YouTube'da gördüm bu durumu nasıl çözerim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

knk gpu ve cpu sıcaklıkları ne halde belkı macun yaptırman lazımdır yada tozlanmıstır sıcaklıkları soyle yardımcı olalım

knk gpu ve cpu sıcaklıkları ne halde belkı macun yaptırman lazımdır yada tozlanmıstır sıcaklıkları soyle yardımcı olalım
Hocam ekran kartı 70 civarı galiba işlemci de 60 veya onun gibi bir şey olması lazım normal mi

Ölçeklemeyi %400 gibi çok yüksek bir ayar yapmışsınız muhtemelen. Onu %150 yapın.
ona nereden bakıyoruz zahmet olmazsa söyleyebilir misin amd uygulamasında nerede

Hocam ekran kartı 70 civarı galiba işlemci de 60 veya onun gibi bir şey olması lazım normal mi

ona nereden bakıyoruz zahmet olmazsa söyleyebilir misin amd uygulamasında nerede
knk bendede 70 lerdeydı gpu sonra antı vurus yukledım onla alakalımı bılmıom 60 ı nadır gecıo
1 ay ucretsız ama bı kackere tarat sonra sıl cunku cok performons dusuruolar sureklı tardıkları ıcın ucretsız ac hemen ıptal et genede 1 ay kulanabılıon lazım olunca yuklersın

bıde pc dız ustumu kasamı

Kasa aga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…