G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, yeni laptop aldım. Özellikleri: AMD Ryzen 3700H, GTX 1650 ekran kartı, 8 GB RAM. Sizce iyi oynatır mı, GTA 5'i? Kaç FPS alırım? Arkadaşlarım 40-60 arası gelir dedi. Lütfen dalga geçmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
Arkadaşlar, yeni laptop aldım. Özellikleri: AMD Ryzen 3700H, GTX 1650 ekran kartı, 8 GB RAM. Sizce iyi oynatır mı, GTA 5'i? Kaç FPS alırım? Arkadaşlarım 40-60 arası gelir dedi. Lütfen dalga geçmeyin.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #2 Çok rahat oynatır 100 FPS rahat alırsın.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #3 2 çekirdekli 2 GB ekran kartlı PC akıcı oynuyorum ben.
-yunus-Emre Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 30 Temmuz 2021 #4 zhuseyin dedi: 2 çekirdekli 2 GB ekran kartlı PC akıcı oynuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ne değişik bir insansın adam onu ironi olarak yazmış.
zhuseyin dedi: 2 çekirdekli 2 GB ekran kartlı PC akıcı oynuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ne değişik bir insansın adam onu ironi olarak yazmış.
G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 zhuseyin dedi: Çok rahat oynatır 100 FPS rahat alırsın. Genişletmek için tıkla... Abi yükledim 45 ile 60 fps arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı
zhuseyin dedi: Çok rahat oynatır 100 FPS rahat alırsın. Genişletmek için tıkla... Abi yükledim 45 ile 60 fps arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #6 GTA CI GENÇ dedi: Abi yükledim 45 ile 60 FPS arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı. Genişletmek için tıkla... Normale çek ve çözünürlüğü düşür laptop ise normal bir şey arkada program açık ise normal bir şey.
GTA CI GENÇ dedi: Abi yükledim 45 ile 60 FPS arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı. Genişletmek için tıkla... Normale çek ve çözünürlüğü düşür laptop ise normal bir şey arkada program açık ise normal bir şey.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 30 Temmuz 2021 #7 GTA CI GENÇ dedi: Abi yükledim 45 ile 60 FPS arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı. Genişletmek için tıkla... Birkaç ayar kurcala. MSAA kapat. Şehir yoğunluğunu düşür. Internette videoları var. 100 FPS biraz abartı olmuş fakat ayarları düşürdüğünde alınabilir.
GTA CI GENÇ dedi: Abi yükledim 45 ile 60 FPS arası neden böyle ayarları orta yaprım gene aynı. Genişletmek için tıkla... Birkaç ayar kurcala. MSAA kapat. Şehir yoğunluğunu düşür. Internette videoları var. 100 FPS biraz abartı olmuş fakat ayarları düşürdüğünde alınabilir.
G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #8 zhuseyin dedi: Normale çek ve çözünürlüğü düşür laptop ise normal bir şey arkada program açık ise normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 ghz falanmı yoksa 1980 falanmı bide neden laptoplarda neden böyle ramı arttırsam sorun çözülürmü
zhuseyin dedi: Normale çek ve çözünürlüğü düşür laptop ise normal bir şey arkada program açık ise normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 ghz falanmı yoksa 1980 falanmı bide neden laptoplarda neden böyle ramı arttırsam sorun çözülürmü
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 30 Temmuz 2021 #9 GTA CI GENÇ dedi: Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 GHz falan mı yoksa 1980 falan mı bir de neden laptoplarda neden böyle RAM'ı arttırsam sorun çözülürmü. Genişletmek için tıkla... Sorun falan yok ortada. FPS arttıran GTA 5 ayarları diye yazsan karşına rehberler çıkar. Bunlardan faydalan.
GTA CI GENÇ dedi: Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 GHz falan mı yoksa 1980 falan mı bir de neden laptoplarda neden böyle RAM'ı arttırsam sorun çözülürmü. Genişletmek için tıkla... Sorun falan yok ortada. FPS arttıran GTA 5 ayarları diye yazsan karşına rehberler çıkar. Bunlardan faydalan.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #10 GTA CI GENÇ dedi: Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 GHz falan mı yoksa 1980 falan mı bir de neden laptoplarda neden böyle RAM'ı arttırsam sorun çözülürmü. Genişletmek için tıkla... Laptop işlemcisi yanmasın diye GHz düşürüyor. Yani iyi bir soğutma FPS artırabilir. RAM artırmak FPS çok az artırır, o da 1-2. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
GTA CI GENÇ dedi: Abi yani arka planı kapattım çözünürlük 60 GHz falan mı yoksa 1980 falan mı bir de neden laptoplarda neden böyle RAM'ı arttırsam sorun çözülürmü. Genişletmek için tıkla... Laptop işlemcisi yanmasın diye GHz düşürüyor. Yani iyi bir soğutma FPS artırabilir. RAM artırmak FPS çok az artırır, o da 1-2.