G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #11 bilgisayar noobu dedi: Sorun falan yok ortada. FPS arttıran GTA 5 ayarları diye yazsan karşına rehberler çıkar. Bunlardan faydalan. Genişletmek için tıkla... Gene aynı, baktım onlara. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
bilgisayar noobu dedi: Sorun falan yok ortada. FPS arttıran GTA 5 ayarları diye yazsan karşına rehberler çıkar. Bunlardan faydalan. Genişletmek için tıkla... Gene aynı, baktım onlara.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #12 Çözünürlüğü 1280x720 çek oda FPS artırır.
G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #13 zhuseyin dedi: Laptop işlemcisi yanmasın diye GHz düşürüyor. Yani iyi bir soğutma FPS artırabilir. RAM artırmak FPS çok az artırır, o da 1-2. Genişletmek için tıkla... Abi iyi söyledin bende böyle arada caart diye seslar çıkıyo onlar fandan olabilir doğru hangi fan alayım
zhuseyin dedi: Laptop işlemcisi yanmasın diye GHz düşürüyor. Yani iyi bir soğutma FPS artırabilir. RAM artırmak FPS çok az artırır, o da 1-2. Genişletmek için tıkla... Abi iyi söyledin bende böyle arada caart diye seslar çıkıyo onlar fandan olabilir doğru hangi fan alayım
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 30 Temmuz 2021 #14 GTA CI GENÇ dedi: Gene aynı baktım onlara. Genişletmek için tıkla... Ne güzel 45-60 alıyorsun. Düşük ayarlara çek. En garanti yöntem. Ayrıca GTA 5 45-60 FPS arası sıkıntısız oynarsın. Rahatsız etmez.
GTA CI GENÇ dedi: Gene aynı baktım onlara. Genişletmek için tıkla... Ne güzel 45-60 alıyorsun. Düşük ayarlara çek. En garanti yöntem. Ayrıca GTA 5 45-60 FPS arası sıkıntısız oynarsın. Rahatsız etmez.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #15 Laptop soğutucu yaz çıkar en az 2 fanlı al bu arada kışın FPS artar yazın düşer laptop var bence yazın sadece serin zamanlar oyun oynuyorum.
Laptop soğutucu yaz çıkar en az 2 fanlı al bu arada kışın FPS artar yazın düşer laptop var bence yazın sadece serin zamanlar oyun oynuyorum.
G GTA CI GENÇ Decapat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #16 bilgisayar noobu dedi: Ne güzel 45-60 alıyorsun. Düşük ayarlara çek. En garanti yöntem. Ayrıca GTA 5 45-60 FPS arası sıkıntısız oynarsın. Rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... 45-60 arası iyimi yani abi ben malım kusura bakma kasma faln olmuyor ama az geldi sence kalsınmı öyle yoksa ben fazlamı takıyom kafaya
bilgisayar noobu dedi: Ne güzel 45-60 alıyorsun. Düşük ayarlara çek. En garanti yöntem. Ayrıca GTA 5 45-60 FPS arası sıkıntısız oynarsın. Rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... 45-60 arası iyimi yani abi ben malım kusura bakma kasma faln olmuyor ama az geldi sence kalsınmı öyle yoksa ben fazlamı takıyom kafaya
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 31 Temmuz 2021 #17 GTA CI GENÇ dedi: 45-60 arası iyi mi yani kasma faln olmuyor ama az geldi sence kalsınmı öyle yoksa ben fazla mı takıyorum kafaya. Genişletmek için tıkla... 45-60 arası rahat oynarsın. Ben 35 FPS civarı rahat oynuyordum. Yüksek FPS diye kafana takmaya değmez.
GTA CI GENÇ dedi: 45-60 arası iyi mi yani kasma faln olmuyor ama az geldi sence kalsınmı öyle yoksa ben fazla mı takıyorum kafaya. Genişletmek için tıkla... 45-60 arası rahat oynarsın. Ben 35 FPS civarı rahat oynuyordum. Yüksek FPS diye kafana takmaya değmez.