R7 3700X 256MHz'de kalıyor

Ryzen balanced'dan Nihai performansa alıp deneyebilir misiniz?

TDP locklu olduğu için sıcaklıkların düşük. O yüzden sıvı soğutucun aslında iyi bir soğutucu değil.

Donma ve reset atma (Hard reset ya power switch ya da basılı tutma) Oyunlarda sonrasında problem söz konusu olmuyor.

Ryzen balanced'dan Nihai performansa alıp deneyebilir misiniz?

TDP locklu olduğu için sıcaklıkların düşük. O yüzden sıvı soğutucun aslında iyi bir soğutucu değil.
Daha yeni Ryzen balanced'e geçti hocam ayar. Eskiden Nihai performanstaydı ve bu olay oluyordu. Amma velakin Nihai'ye alsam da birden aklıma esiyor açıyorum orayı razer cortex şeyi açılmış oluyordu.

Güç ve uygu ayarlardan,

Minimum işlemci durumu kaç sende burada? %5 ise arttırmayı dene. Performans modunda kullanıyorsan %80 yap, Dengeli modu %50 yap, enerji tasarrufunda kullanıyorsa %5 yap.

İşlemcim daima turbo ferq'te çalışıyor. 4.0Ghz-4.35ghz

Dengelide böyle uyguladım.

Bir saate kadar oyun oynayıp deneyeceğim bu olayı.

Son düzenleme:
Razer Cortex'i komple kaldırıp bir dene belki çakışıyordur Windows ayarlarıyla. Düzelmezse format atmak zor gelmezse bir format at.
Dengelideyken minimumu %99 tutma, bu nihai performans değerleri.
O soğutucunun eski versiyonlarında kronik pompa arızası var haberin olsun. Bugün yarın arızalanma ihtimali yüksek. Sorunun bu demiyorum ama aklında olsun yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmadan önce komik gelebilir ama ekran kartı sürücüsünü DDU kaldırıp Geforce Experience olmadan kurulum yapıp deneyebilir misin?

Format atmadan önce komik gelebilir ama ekran kartı sürücüsünü DDU kaldırıp Geforce Experience olmadan kurulum yapıp deneyebilir misin?
Tamamdır deneyeceğim.

Çözüm : Razer Synapse'yi ve AMD centeri sildim ve problemim çözüldü. Bu iki uygulama birbirili ile çakışıyormuş güç planlarını otomatik değiştiriyorlardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…