cagdasdrc Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 R7 3700X kullanıyorum 8 çekirdek olması gereken işlemcim 6 olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim? MSConfig'ten değiştirmem gereken bir ayar var mı? CPU-Z programında da 6 görünüyor. Dosya Ekleri 1701953414899.png 20,5 KB · Görüntüleme: 40
R7 3700X kullanıyorum 8 çekirdek olması gereken işlemcim 6 olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim? MSConfig'ten değiştirmem gereken bir ayar var mı? CPU-Z programında da 6 görünüyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 7 Aralık 2023 #2 İşlemci yükseltmesi falan yaptınız mı yakın zamanda?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.139 Çözümler 82 Yer Başkent 7 Aralık 2023 #3 BIOS sıfırlayın.
cagdasdrc Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 EMD dedi: İşlemci yükseltmesi falan yaptınız mı yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Evet daha dün işlemci değişikliği sağladım biosu öncesinde güncelledim AceTeq dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak mı ?
EMD dedi: İşlemci yükseltmesi falan yaptınız mı yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Evet daha dün işlemci değişikliği sağladım biosu öncesinde güncelledim AceTeq dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak mı ?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.139 Çözümler 82 Yer Başkent 7 Aralık 2023 #5 cagdasdrc dedi: Evet daha dün işlemci değişikliği sağladım biosu öncesinde güncelledim Güncelleme olarak mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre.
cagdasdrc dedi: Evet daha dün işlemci değişikliği sağladım biosu öncesinde güncelledim Güncelleme olarak mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre.
cagdasdrc Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #6 AceTeq dedi: Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre. Genişletmek için tıkla... R5 2600 işlemci yükselmesi açısından biraz da kendi isteğimle rahat kullanım için.
AceTeq dedi: Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre. Genişletmek için tıkla... R5 2600 işlemci yükselmesi açısından biraz da kendi isteğimle rahat kullanım için.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.139 Çözümler 82 Yer Başkent 7 Aralık 2023 #7 Hayırlı olsun.
cagdasdrc Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #8 AceTeq dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden AceTeq dedi: Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre. Genişletmek için tıkla... cagdasdrc dedi: Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor tam olarak ? cagdasdrc dedi: Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden Ne yapmam gerekiyor tam olarak ? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_2890.jpeg 329,7 KB · Görüntüleme: 16 IMG_2891.jpeg 357,8 KB · Görüntüleme: 21 image.jpg 245 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 7 Aralık 2023
AceTeq dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden AceTeq dedi: Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre. Genişletmek için tıkla... cagdasdrc dedi: Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor tam olarak ? cagdasdrc dedi: Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden Ne yapmam gerekiyor tam olarak ? Genişletmek için tıkla...
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.139 Çözümler 82 Yer Başkent 7 Aralık 2023 #9 Default settings gibi bir ayar olması lazım.
cagdasdrc Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #10 AceTeq dedi: Default settings gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama maalesef bulamadım tekrar bakacağım. Peki format atsam sıfırdan bi faydası olabilir mi ?
AceTeq dedi: Default settings gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama maalesef bulamadım tekrar bakacağım. Peki format atsam sıfırdan bi faydası olabilir mi ?