R7 3700X 6 çekirdek olarak gözüküyor

cagdasdrc

Decapat
Daha fazla  
R7 3700X kullanıyorum 8 çekirdek olması gereken işlemcim 6 olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim? MSConfig'ten değiştirmem gereken bir ayar var mı? CPU-Z programında da 6 görünüyor.

Dosya Ekleri

• 1701953414899.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 40
Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre.
R5 2600 işlemci yükselmesi açısından biraz da kendi isteğimle rahat kullanım için.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden

Hayır BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün. Önceki işlemciniz neydi ve bunu ne kadara aldınız? Merak ettim. Galiba Render alıyorsunuz 3700X seçtiğinize göre.
Teşekkür ederim dostum biosu sıfırlamayı çözemedim ekran çok karmaşık geldi Fotoğrafın çekip göndereceğim anlamadım hiç bir yerinden
Ne yapmam gerekiyor tam olarak ?

Ne yapmam gerekiyor tam olarak ?

Dosya Ekleri

• IMG_2890.jpeg
    329,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2891.jpeg
    357,8 KB · Görüntüleme: 21
  • image.jpg
    245 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…