R7 3700X GTX 1070 Ti uyumu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım sistemimin parçalarım aşağıdaki gibidir. Bu bilgisayarı zamanla yükselterek bu hale getirdim. Sistem bir seferde toplanmamış olduğu için eleştiri tarzında değil de düşüncelerinizi merak ediyorum. Sistemimdeki parçalar ne kadar uyumludur? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Uzun bir süre sistemi güncelleyemeyeceğim çünkü.

İşlemci: Ryzen 7 3700X.
Anakart: MSI B350-M PRO VD-Plus.
RAM: Corsair Vengeance (2x8) 16 GB 3000 MHz CL16.
Ekran kartı: GTX 1070 Ti 8 GB 256Bit.
SSD: Samsung 850 Evo 240GB.
Monitör: AOC C24g1 24' 144 Hz 1 ms curved Gaming.

Son düzenleme:
Herhangi bir sorun yaşamazsın. Ama anakart B450M altı olmamalı.
Bunun ne gibi bir artısı olabilir ? Ben sisteme M2 falan kullanmayı düşünmüyorum çünkü. Performans anlamında bir gerileme yaşar mıyım ? Yani şuan kullanıyorum çünkü bunun farkında değilim.

Bunun ne gibi bir artısı olabilir ? Ben sisteme M2 falan kullanmayı düşünmüyorum çünkü. Performans anlamında bir gerileme yaşar mıyım ? Yani şuan kullanıyorum çünkü bunun farkında değilim.
Seri olarak eski bir anakart. Arkadaşın dediği gibi VRM'ler de soğutma açısından sıkıntılı.

Elinizdeki en kötü B350 anakartlarından. VRM'lere soğutma yetmeyebilir. Ama çalışır mı çalışır orası ayrı.
Tavsiyem daha iyi bir B350 anakartı 2.el almanız veya B450'ye yanaşmanız.
Aslında zaten en son almayı düşündüğüm birtek anakart kaldı. Öneriniz var mı bu konuda ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı