R7 3700X ısınma sorunu

CaptaqinBlack

Hectopat
Yer
16.731098, -169.531296
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, işlemci R7 3700X. Oyunda iken ideal 60 derece bazen birden 70 gösterip düşüyor ama genellikle 62 64 civarı ama boşta iken yine 50 60 civarı BIOS'ta ise 45 gösteriyor. Anlayamadım gitti ölçme yaptığım uygulama MSI Afterburner. Başka uygulamalar denedim yine aynı gösteriyor. Sıkıntılı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kasanın hava sirkülasyonu yetersiz aynı işlemci arkadaşımda mevcut aynı durumu yaşamıştı kasayı modifiye ederek bir kaç fan ve düzenleme yaparak 20 derece kadar ısı düşüşü sağlamayı başardı.Biraz düşünüp bu tarz bi çözüm yapabilirsiniz yeni bir kasa almaktansa çok daha uyguna gelir.

denedim sürekli bakın ama sürekli 51 den 43 e düşüyor geri yükseliyor sürekli böyle bu arada kapak açık ve oda baya bi havalı ben bi sogutmaya bakacagım öglen acaba düzgün takabildimmi eger düzgün bir ısı degeri alırsam yazarım buraya sagolun arkadaşlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı