R7 3700X Kullananlar Memnun mu?

Yarın sipariş vermeyi düşündüğüm bir işlemci. i7 4790K yerine alacağım. Kullananlar memnun mu? Merak ediyorum. Öneriyor musunuz? Yanına bir de anakart almam gerekiyor fakat istediğim MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon hiçbir yerde stokta bulunmuyor. Alternatif olarak alabileceğim kaliteli bir x570 anakart öneriniz var ise değerlendirmek isterim. Anakart için de bütçeyi en fazla 2.250 TL gibi diyebilirim. Ayrıca uyumlu RAM önerisi de alabilirim 😄 Ona da en fazla 1.300 TL gibi bir rakam diyelim.

Z270 Gaming PRO Carbon anakartım vardı Z270 A-Pro'dan RGB dışında neredeyse farkı yok. X570'de durum nasıl bilmiyorum ama bu anakartı öneririm.

Sıvı soğutma hediyesi var.

Sıvı soğutma olarak h115i RGB Platinum kullanıyorum, çokta önemli değil. Benim de gerçekten AMD konusunda hiçbir bilgim yok. Asus'lar bios update ile çöktü falan deniyor. O yüzden biraz gözüm korkmuyor değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı