knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 15 Haziran 2020 #1 Başlıktaki kadar bütçem var aklımdaki parçalar aşağıdaki resimlerde "İtopya veya Vatan'dan başka bir yer olmaz" elden almalıyım bir konuda lütfen ısrarcı olmayın başka bir yer kullanmayacağım. (2 adet monitör) 4 Ekran kartı arasında kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Başlıktaki kadar bütçem var aklımdaki parçalar aşağıdaki resimlerde "İtopya veya Vatan'dan başka bir yer olmaz" elden almalıyım bir konuda lütfen ısrarcı olmayın başka bir yer kullanmayacağım. (2 adet monitör) 4 Ekran kartı arasında kaldım.
ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 15 Haziran 2020 #2 Ventus modeli almayın. Arka plaka plastik madde.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 15 Haziran 2020 #3 ARANEA dedi: Ventus modeli almayın. Arka plaka plastik madde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorumunuz için ama çok fazla ventus kullanan kişi gördüm ve memnunlardı. Peki o 4 ekran kartı arasından hangisini önerirsiniz.
ARANEA dedi: Ventus modeli almayın. Arka plaka plastik madde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorumunuz için ama çok fazla ventus kullanan kişi gördüm ve memnunlardı. Peki o 4 ekran kartı arasından hangisini önerirsiniz.
ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 15 Haziran 2020 #4 Super Gaming OC olan versiyonu ideal. Windforce olanı için birkaç sorun okumuştum. Ayrıca Ventus modellerde ısınma ve karttan ses gelme sorunları çok var.
Super Gaming OC olan versiyonu ideal. Windforce olanı için birkaç sorun okumuştum. Ayrıca Ventus modellerde ısınma ve karttan ses gelme sorunları çok var.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Haziran 2020 #5 MediaMarkt'da var.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 15 Haziran 2020 #6 ARANEA dedi: Super Gaming OC olan versiyonu ideal. Windforce olanı için birkaç sorun okumuştum. Ayrıca Ventus modellerde ısınma ve karttan ses gelme sorunları çok var. Genişletmek için tıkla... Ventus un bu problrmlerinin 1000 serisi ekran kartlarında olduğunu sanıyordum Az001 dedi: MediaMarkt'da var. Genişletmek için tıkla... Media markt kullanmam
ARANEA dedi: Super Gaming OC olan versiyonu ideal. Windforce olanı için birkaç sorun okumuştum. Ayrıca Ventus modellerde ısınma ve karttan ses gelme sorunları çok var. Genişletmek için tıkla... Ventus un bu problrmlerinin 1000 serisi ekran kartlarında olduğunu sanıyordum Az001 dedi: MediaMarkt'da var. Genişletmek için tıkla... Media markt kullanmam