Steam PUBG oynarken takılma sorunu yaşıyorum bir türlü sorunu çözemedim anlayan bile varsa yardımcı olabilir mi? Windows 10 Pro yüklü ve güncel driverlerim güncel extra program vs yüklü değil.
Hocam ekran kartı kullanımı %40 50 falan normalde senin bilgisayar Ultra ayarlarda internetten bak 100 FPS altına düşmüyor işlemci kullanımını ne kadar?
Ultra ayarlarda dene yine yüksek FPS alırsın
Son olarak ekran kartın Ultra ayarlarda kaç derece oluyor paylaşabilir misin?
Hocam ekran kartı kullanımı %40 50 falan normalde senin bilgisayar Ultra ayarlarda internetten bak 100 FPS altına düşmüyor işlemci kullanımını ne kadar?
Ultra ayarlarda dene yine yüksek FPS alırsın.
Son olarak ekran kartın Ultra ayarlarda kaç derece oluyor paylaşabilir misin?
Oyun içerisinde NVIDIA GeForce'nin önerdiği şekilde arttırdım grafikleri
Şöyle bir yazı buldum ne kadar doğru acaba. https://pc - builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/0Ud14o/1/general-tasks/
O siteyi pek doğru bulmuyorum benim bilgisayar için %30 gösteriyor ama bende darboğaz olmuyor
Videoda ekran kartı kullanımı bir anda düşüyor acaba arka plan uygulamaları işlemciyi çok mu darlıyor işlemci kullanımın ne kadar?
O siteyi pek doğru bulmuyorum benim bilgisayar için %30 gösteriyor ama bende darboğaz olmuyor.
Videoda ekran kartı kullanımı bir anda düşüyor acaba arka plan uygulamaları işlemciyi çok mu darlıyor işlemci kullanımın ne kadar?
Yani arka planda bir şey yok ki dedigim gibi sadece format atip, sürücüleri yukleyip, Steam yukleyip PUBG kurup oynadim yine boyle. Islemci mi degistirsem oneri var mi sorun cikartmayacak.
Yani arka planda bir şey yok ki dedigim gibi sadece format atip, sürücüleri yukleyip, Steam yukleyip PUBG kurup oynadim yine boyle. Islemci mi degistirsem oneri var mi sorun cikartmayacak.