2070s ROG STRIX, 3900x, ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4, ben bu şekilde topladım ama sen daha uyguna toplayabilirsin. Ben memnunum, istersen yardımcı olurum sana da, kendin bakacaksan fiyatlara Ebrar Bilgisayar'a bakmanı öneririm, (siparişimi çarşamba söyledim cuma günü elden teslim aldım ve birebir telefonla görüşüp isteklerimi kendilerine ilettim, sistem hazır olunca aradılar beni detayları hep bildirdiler) çünkü memnun kaldım.Merhaba arkadaşlar, yazılım mühendisliği okuyorum. Şimdiki bilgisayarım sorun çıkardığı ve yetmediği için sistem toplamak istiyorum. Bunun için işlemci yönünden Ryzen R7 3700X veya 3800X düşünüyorum. Ekran kartı ise 2070S. Bu yönden tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10 bin TL kadar.
Ayrıca kendilerini de ararsan yardımcı olacaklardır bence parça seçimi konusunda.Merhaba arkadaşlar, yazılım mühendisliği okuyorum. Şimdiki bilgisayarım sorun çıkardığı ve yetmediği için sistem toplamak istiyorum. Bunun için işlemci yönünden Ryzen R7 3700X veya 3800X düşünüyorum. Ekran kartı ise 2070S. Bu yönden tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10 bin TL kadar.
Detaylı sisteminizi atabilir misiniz rica etsem.2070S ROG STRIX, 3900X, ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4, ben bu şekilde topladım ama sen daha uyguna toplayabilirsin. Ben memnunum, istersen yardımcı olurum sana da, kendin bakacaksan fiyatlara ebrar Bilgisayar'a bakmanı öneririm, (siparişimi çarşamba söyledim cuma günü elden teslim aldım ve birebir telefonla görüşüp isteklerimi kendilerine ilettim, sistem hazır olunca aradılar beni detayları hep bildirdiler) çünkü memnun kaldım.
Ayrıca kendilerini de ararsan yardımcı olacaklardır bence parça seçimi konusunda.
Önerilerinizi bekliyorum.3700X ve RTX 2070 Super o bütçeye biraz zor.
3600 ile RTX 2070 Super olabilir biraz bakıp atacağım.
Şunlara bakabilirsiniz:
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 3,6ghz 35mb Cache Soket Am4 Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Galax RTX2070 Super WTF Work The Frames Edition 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (27ISL6MD49ES) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com Corsair Force MP510 480GB NVME M.2 SSD (3480MB/s Okuma - 2000 MB/s Yazma) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Force MP510 480GB NVME M.2 SSD (3480MB/s Okuma - 2000 MB/s Yazma) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.com High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) - Güç Kaynağı - FIRSAT KÖŞESİ | Teknobiyotik
High Power Element-DD GD 750W 80+ Bronze 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High...www.teknobiyotik.com
Anakart tercihi iyi değil ve 3800X yerine 3700X daha mantıklı.