R7 3700X RTX 2070S sitem toplama

Bütçe
10000

eco1999

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yazılım mühendisliği okuyorum. Şimdiki bilgisayarım sorun çıkardığı ve yetmediği için sistem toplamak istiyorum. Bunun için işlemci yönünden Ryzen R7 3700X veya 3800X düşünüyorum. Ekran kartı ise RTX 2070S. HDD olmasın lütfen çünkü şu anki bilgisayarımda var onu aktaracağım. M.2 SSD olursa iyi olur. RAM ise 16 GB. Bu yönden tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10 bin TL kadar.

Son düzenleme:
2070s ROG STRIX, 3900x, ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4, ben bu şekilde topladım ama sen daha uyguna toplayabilirsin. Ben memnunum, istersen yardımcı olurum sana da, kendin bakacaksan fiyatlara Ebrar Bilgisayar'a bakmanı öneririm, (siparişimi çarşamba söyledim cuma günü elden teslim aldım ve birebir telefonla görüşüp isteklerimi kendilerine ilettim, sistem hazır olunca aradılar beni detayları hep bildirdiler) çünkü memnun kaldım.
Ayrıca kendilerini de ararsan yardımcı olacaklardır bence parça seçimi konusunda.

Detaylı sisteminizi atabilir misiniz rica etsem.
3700X ve RTX 2070 Super o bütçeye biraz zor.
Önerilerinizi bekliyorum.

Şunlara bakabilirsiniz:

Öneriniz için teşekkür ederim. Başka önerisi olan var mı acaba?

Şunlar stabil olursa iyi olur.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3800X.
Ekran kartı: RTX 2070 Super.
M.2 SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe.
Şöyle bir şey topladım. Her yerde araştırdım. B450 BIOS Update yapmadan desteklemediği ve ileriye dönük bir sistem olması için X570 seçtim. Bu sistemde uymayan veya şunu yapsan dediğiniz önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca uygun bir kasa ve güç kaynağı da lazım.

İşlemci:

1577, 42 TL.
.

Veya.

2479 TL.
.

Anakart:

1433 TL.
.

RAM:

862.71 TL.

Ekran kartı:

4589 TL.
.

M.2:

920, 95 TL.
.

Son düzenleme:
Anakart tercihi iyi değil ve 3800X yerine 3700X daha mantıklı.

Aynen 3800X değiştirdim attığım linklerde 5 3600X ve 7 3700X var. Anakart olarak forumda baktığımda sizin mesajlarınızda dahil B450'lerde sıkıntı olup olmayacağını çözemedim. MHz olarak ise yüksek olup ileriye dönük bir desteği olsun istiyorum. Bana öneriniz ne olur acaba ve RAM'ler nadıl bu sistemde CL değeri bakımından vs. bir de kasa ve güç kaynağı önerisi alabilir miyim bu sisteme göre düşük bütçeli lütfen çünkü pek para kalmadı bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…