R7 3700X RTX 2070S sitem toplama

Bütçe
10000

Teşekkür ediyorum tekrardan, ama ekran kartı yönünden RTX tercih etmek istiyorum. Şu anki bilgisayarım asustuekran kartı ve bozulup durdu ondan dolayı AMD tarafını tercih edesim yok ekran kartında.

O zaman M.2 mantıklı ama R7 yerine R5 tercih edilebilir. NVIDIA tarafında CUDA çekirdekleri sizin alanınızda işe yarar mı bilmiyorum ama yarıyorsa NVIDIA seçemk mantıklı. Yaramıyorsa AMD'de alınabilir.

İletişim bilgilerinizi iletebilir mısınız bana, size sormak istediklerim varda detaylı.

bütün alışverişimi incehesap.com göre yaptım oradan alabilirsin senin dediğin gibi bir sistem topladım.Sadece kasa fanı eksiğim var oda dikkatsizliğime geldi. monitörü çıkart 9750 tl felan gelir

m2 de koydum onu unutmayalım

ASUS ekran kartınız bozulmuş rxtx 2070 Super için bütçe yetmez ve RTX 2060 Super pek mantıklı değil.

Servise gönderdiğim zaman 0 parasından daha çok para çektiler o zaman. Bir daha düşünmüyorum. 2070 Super işine bakacağım bir şekil.

Hocam buradan sorun telefonum serviste. Sosyal medya kullanmıyorum

bende sistem topladım yeni satın aldım bi an inme iniyordu valla

Hocam buradan sorun telefonum serviste. Sosyal medya kullanmıyorum.

Bu sistem nasıl acaba şu an. Bütçeyi aştık ama.

İşlemci:

1577, 42 TL.
.

Veya.

2479 TL.
.

Anakart:

1558 TL.

RAM:

726.88 TL.

Ekran kartı:

4589 TL.
.

M.2:

920.95 TL.
.

Kasa:

473.60 TL.
.

Güç kaynağı:

666 TL.
.

3700X ile 11413.43 TL.

3700X almak mantıklı. Anakart iyi seçim. M.2'de güzel ama ekran akrtı olarak Windforce yerine Gaming OC modeli alınmalı. RAM'leri ya 3200MHz CL 16 alın ya da 3600MHz CL 16 alın. 3600 MHz CL18 3200MHz CL16 ile aynı performans gösteriyor. Seçtiğiniz PSU tam C4 PSU hiç kaliteli değil size önerim High Power 750W 80+ Bronze element br. Kasaya gelirsek Cooler Master almanız daha iyi olabilir hem daha geniş hem de malfeme kalitesi daha iyi. Son olarak anakartı TUF Gaming Plus Wi-Fi modeli seçebilirsiniz. Wi-Fi özelliği olan en ucuz kart.
Eğer oyuna ağırlık verilecekse o zaman R5 3600X ve B450 anakartla RTX 2080S alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…