Mckurumuskola
Femtopat
Merhaba,
Bilgisayarımı aldığım günden beri aşırı ısınma sorunu yaşıyordum. Ancak ekonomik zorluklar nedeniyle bu sorunla yüzleşmeyi erteledim. Pandemi döneminde çip sıkıntısı yaşandığı için parça bulmak da zordu. Inventus üzerinden Elraenn'in sponsoru olduğu jugularis bilgisayarını almıştım. Sistem özellikleri şu şekilde:
Maddi bir sıkıntım olmadığı için düşündüğüm çözümler şunlar:
İle stres testi sonuçlarına ve kasaya dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Sizden gelen önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim.
üşenenlere AIDA test sonuçları 10.dakika
Bilgisayarımı aldığım günden beri aşırı ısınma sorunu yaşıyordum. Ancak ekonomik zorluklar nedeniyle bu sorunla yüzleşmeyi erteledim. Pandemi döneminde çip sıkıntısı yaşandığı için parça bulmak da zordu. Inventus üzerinden Elraenn'in sponsoru olduğu jugularis bilgisayarını almıştım. Sistem özellikleri şu şekilde:
- Güç kaynağı: FSP Hyper k 700 700W 80+ EU.
- İşlemci soğutucusu: Cooler Master ML240r adreslenebilir RGB fanlı 240mm.
- Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 adreslenebilir 4xfan (3xargb) USB 3.2 tempered glass (güç kaynaksız)
- İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X.
- Anakart: ASUS TUF Gaming B550-Plus (Wi-Fi)
- Bellek: PNY MD32GK2D4360018Xrgb XLR8 Gaming Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) DDR4-3600MHz C18.
- Ekran kartı: ASUS GeForce Dual-RTX3060 Ti-8g-mını-v2 RTX3060 Ti.
Maddi bir sıkıntım olmadığı için düşündüğüm çözümler şunlar:
- Ekran kartını satıp üç fanlı bir modelle değiştirmek.
- Daha geniş 3+3+1 fanlı kasaya geçmek.
İle stres testi sonuçlarına ve kasaya dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Sizden gelen önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim.
üşenenlere AIDA test sonuçları 10.dakika
Son düzenleyen: Moderatör: