R7 3700X sistem "Bilgisayarınız Windows 11 çalıştırmak için yeterli değil" hatası

laz ziya22

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri 16 GB RAM Ryzen 7 3700X işlemci RTX 3060 ekran kartı olmasına rağmen Windows 11'e geçmek istediğimde "bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor." hatası alıyorum. Windows'um orijinal kutulu olarak aldım.

Bilgisayarımın özellikleri 16 GB RAM Ryzen 7 3700X işlemci RTX 3060 ekran kartı olmasına rağmen Windows 11'e geçmek istediğimde "bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor." hatası alıyorum. Windows'um orijinal kutulu olarak aldım.
İşlemcinin TPM desteklemesi lazım. TPM disable yaparsanız yükleyebilirsiniz.

Teşekkürler yardımınız için.
tpm destekmlemiyorsa youtubede var videosu paradise yazılım adlı o gösterdi ben yükledim

1649672035745.png

İşaretlenen yerde Windows 11 kullanıcıları için ne zaman gelecek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı