R7 3700X Sistem Elma Logosunda Kalıyor

Ekran kartının desteklediği sürüm High Sierra geçen hafta uyku dahil çalışan bir EFI yapmıtşım bu anakart için. Ve test ettmiştim. EFI'yi High Sierra için düzenliyorum.
Neden hahahah attın ki?
Konuyu açan arkadaş bence bu kadar hazıra konma çünkü bir yerden sonra yardım alamazsın, paşa paşa Windows'a dönersin.
Buradan yardım al: OpenCore Install Guide

Son düzenleme:
Neden hahahah attın ki?
Konuyu açan arkadaş bence bu kadar hazıra konma çünkü bir yerden sonra yardım alamazsın, paşa paşa Windows'a dönersin.
Buradan yardım al: OpenCore Install Guide

Tamam. Oradaki yer de benimle aynı şeyi yapıyor. Ve Hackintosh'a yeni başlamış biri illaki yaptığı Config'te hata yapabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir şey yapıyor demedim.

Ve Hackintosha yeni başlamış biri illaki yaptığı Config de hata yapabilir. Oradaki SSDT'yi yapması gerekiyor. SSDT çok zahmetli bir iş. Ben 3 yıldır Hackintosh'la ilgeleniyorum. EFI'yi paylaşma nedenimiz yeni başlamış kullanıcılar zorlanmasın ya da hata alan bir kullanıcı. Bu EFI'yi kullanıp hatasını çözmesi için. Yani bunu bedavaya da vermeyebilirdik, ücretli bir şekilde verebilirdik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamını yaptığın site, "benimle aynı şeyi" yapıyor dediğin sitenin SSDT yamasını alıntılayıp, ismine kendi sitesinin adını ekliyor ve üstelik kaynak da belirtmiyor. Sen en iyisi reklamını yaptığın malum yere git, ücretli ver. Kimsenin senin ücretli satacağın EFI'ye ihtiyacı yok. 3(?) yıldır ilgilenmeye devam.

Aşağıdaki ekran geliyor ve o şekilde kalıyor.

panic-2021-05-06-143256.txt dosyası oluşmuş ve içeriği şu şekilde...
Sanırım bu konuda kimsenin fikri yok?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…