Bütçe
1100

caglartezel

Hectopat
Daha fazla  
Pek bütçeme göre olmasa da almayı düşündüğüm bir masaüstü var. Şu anda bir laptop kullanıyorum ve bu benim ilk bilgisayarım, toplamadan falan çok anlamam. Rica etsem şu bilgisayara bir bakıp parçalar birbiriyle uyumlu mu, güç yeterli mi, Valorant-Witcher 2-3 kasar mı, oyun yaparken (söylemeseniz de olur) sıkıntı çıkar mı, çabuk ısınır mı? çünkü bilgisayarda günde 3-4 saat net vakit geçiririm. Bu arada sistem şu:
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

Hocam attığınız linkte GT 1030 ekran kartı takılı ve fiyatı 9583TL bu fiyata daha iyisini bulabilirsiniz hazır sistem olarak fakat forumdan yardım alarak toplamanızı öneririm ve OEM keye 1300TL vermenize hiç gerek yok internetten 30TL bandında sağlam ve çalışan keyler bulabilirsiniz.

Tekrar belirtmek istiyorum, Valorant, Witcher 2-3 oynamak ve oyun yapmak için alıyorum bilgisayarı günde 3-4 saat kullanıyorum önerdiğiniz bilgisaya ek olarak 1 veya 2 TB SSD alacağım hiçbir sıkıntı çıkmaz öyle değil mi?

Onun yerine bunu alın.
SSD Kingston A2000 yapın anakart ASUS Prime B460M K yapın.

Son düzenleme:

Anakart ve PSU değiştirip almanızı öneririm işlemciyi eğer bütçeniz yoksa değiştirmesseniz de olur fakat düşük kalır ve 1 ya da 2TB SSD almanıza gerek yok fiyatları çok tuzlu hız önemli değilse 1 ya da 2TB HDD tercih edebilirsiniz daha ucuza gelir.

Sıkıntı olmaz PSU değiştirin ama grafikler maksimum da oynayacagım bazen aralıksız 7 8 saat aralıksız oynayacağım derseniz bir Update lazım Phoenix olmaz ısınabilir isterseniz bir üst model atayım fiyat çok yükseltmemeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…