Sıkıntı olmaz PSU değiştirin ama grafikler maksimum da oynayacagım bazen aralıksız 7 8 saat aralıksız oynayacağım derseniz bir Update lazım Phoenix olmaz ısınabilir isterseniz bir üst model atayım fiyat çok yükseltmemeye çalışırım.
Tekrar belirtmek istiyorum, Valorant, Witcher 2-3 oynamak ve oyun yapmak için alıyorum bilgisayarı günde 3-4 saat kullanıyorum önerdiğiniz bilgisaya ek olarak 1 veya 2 TB SSD alacağım hiçbir sıkıntı çıkmaz öyle değil mi?
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam gidip SSD'ye o kadar para vermenize gerek yok gidin 2TB HDD alın hem daha ucuza gelir fakat hız farkı olur yani SSD'ye 10 saniyede açılacak oyunu 30-40 saniyede açarsınız fakat bu süre farkı için ekstradan 2000TL vermeye ne gerek var?