R7 3700X sistem nasıldır?

Makaleler
6
Yer
Bursa
7000 TL ile Black Friday indirimlerinde ne alabileceğim ile ilgili konu açtım, şu parçaları almayı düşünüyorum, değerlendirebilir misiniz?

2 Tane

Bu parçalar nasıl?

Ekran kartını sonradan alacağım, bu konuyu yukarıdaki parçaları değerlendirmeniz için açtım.

Son düzenleme:

Hocam parçalar güzel belki anakart biraz yükseltilebilir bir de RAM 16 GB olursa çok iyi olur.
Ve 2x8 RAM öneririm.

RAM'i 2 tane alacağım yazmayı unutmuşum.
oyun için intel fark atıyor ryzen e ve 8/16 i7 10700 gerçekten çok güçlü ilerde rtx 3070i besleyecek güçte az darboğaz olsada ama çok az o da hafif overclock ile halldeilir

3200 MHz bellek ile 4600 MHz destekli anakart yerine, anakartın da 3200 MHz destekli bir versiyonunu alıp daha uyguna kapatabilirsiniz. Artan parayı da 2x8 yapmak için kullanırsanız daha yararlı olur. Kasa olarak tam anlayamadım ancak önü cam olan kasaların hava akışı genelde yeterli olmuyor. Mesh almaya çalışın.

İfadeler: RPM
Mesleğim gereği çoklu çekirdek performansına daha çok ihtiyacım var, stok soğutucusu da güzel olduğu için 3700X alacağım.

O zaman olur hocam ama dediğim gibi işlemci yüksek düzey bir işlemci fakat anakart orta düzey.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…