R7 3700X sistem toplama

Bütçe
10000

Apexun

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Şu anda birleştirmek istediğim parçaları Amazon üzerinden sepete attım. Alırsam herhangi bir sorun veya uyuşmazlık olur mu? Orta bir seviye masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Almak istediğim parçaları resim şeklinde alta ekleyeceğim.

RAM ve diske sahibim ondan dolayı sepete eklemedim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Fiyatına göre berbat bir sistem olmuş, o fiyata çok daha iyi hazır sistemler alınabilir. Elinizdeki RAM ve diski satıp bu hazır sisteme bakabilirsiniz:

Intel i5 alana kadar AMD ryzen 7 3700x almak daha mantıklı.Ekran kartı olarak bir tık daha önde senin attığın.
Ayrıca senin attığında monitör yok.

@Apexun Monitör olarak attığınız alınabilir, ondan dolayı monitör koymadım. Amacınız oyunsa 8500TL'ye 1650 sistem sizi hiç memnun etmez.

Bilmiyorum benimki daha mantıklı geliyor bana.

@Apexun monitör olarak attığınız alınabilir, ondan dolayı monitör koymadım. Amacınız oyunsa 8500TL'ye 1650 sistem sizi hiç memnun etmez.

Power Supply 600W benim attığım sistem için yeterli midir?

Hocam neden 3700X kullandınız merak ettim bilmediğim bir şey varsa öğrenmek içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…