R7 3700X sistemde mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 11

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1wGz01pPP8dPTAt1XtVaDaDpWWa9UM7ux/view?usp=sharing
RAM
Team T-Force ASUS TUF Alliance 2x8 16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
MLD m300 SSD ve 1 HDD
Ekran kartı
EVGA GTX 970 FTW+ AC2x
Anakart
Asus prime b450m k 2
İşlemci
Ryzen 7 3700x
İyi sosyaller dosyaların bağlantısını paylaştım. Aslında sorunun SSD kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama kesin sorunu öğrenmek iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

@denizgumus1 Minidump dosyaları eski tarihli. Güncel sorunu çözmek zor.

Ancak SSD'den şüpheniz varsa yazılımla Error Scan testi yapıp sonucu paylaşın.
Health ile de sağlık durumuna bakın.

Mavi ekranı sadece Path of Exile 2 oynarken alıyorum. Yeni minidump dosyaları oluşsun diye oyunu oynayayım biraz hocam. Ondan sonra atayım tekrar. Ben tarihlerine bakmadan attım tüm minidumpları çünkü sadece dün 6 tane mavi ekran almıştım.

Sadece o oyunda hata alıyorsanız sorunu PC'de aramayın. Oyunun forumlarına göz atın.

Hocam oyun hem erken erişimde hem de optimizasyon anlamında rezalet. Ama bence yine de mavi ekran yememem gerekiyor. Çünkü kuzenimle beraber oynuyorum onun da oyunu çöküp duruyor(muhtemelen benden fazla kez çökmüştür) ama bir kez bile mavi ekran yemedi.

Sadece o oyunda hata alıyorsanız sorunu PC'de aramayın. Oyunun forumlarına göz atın.

buyrun hocam yeni dosyalar

Koca forumda yardım edecek bir kişi bile yok mu arkadaş?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…