skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 22 Ağustos 2020 #21 JusTaUseR dedi: RTX ekran kartı üzerinden yaparsa yayını 3700X'den daha fazla verim alır. Genişletmek için tıkla... Hocam birde Aerocool Airhawk Duo ile attığınız kasa arasında çok hava akışı farkı var mıdır? (Attığınız kasaya aşık oldum .)
JusTaUseR dedi: RTX ekran kartı üzerinden yaparsa yayını 3700X'den daha fazla verim alır. Genişletmek için tıkla... Hocam birde Aerocool Airhawk Duo ile attığınız kasa arasında çok hava akışı farkı var mıdır? (Attığınız kasaya aşık oldum .)
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2020 #22 skyyy dedi: Hocam bir de Aerocool Airhawk Duo ile attığınız kasa arasında çok hava akışı farkı var mıdır? (Attığınız kasaya aşık oldum .) Genişletmek için tıkla... Yoktur. Aşağı yukarı aynı hava akışı alırsınız. Hocam sistemi toplamasın bence arkadaş. 3000 serisi zaten yolda. 1 Eylül'de duyurulacak bence onu bekleyin.
skyyy dedi: Hocam bir de Aerocool Airhawk Duo ile attığınız kasa arasında çok hava akışı farkı var mıdır? (Attığınız kasaya aşık oldum .) Genişletmek için tıkla... Yoktur. Aşağı yukarı aynı hava akışı alırsınız. Hocam sistemi toplamasın bence arkadaş. 3000 serisi zaten yolda. 1 Eylül'de duyurulacak bence onu bekleyin.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 26 Ağustos 2020 #23 R5 3600X R7 3700X ile aynı performans sunuyor diye biliyorum.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 26 Ağustos 2020 #24 T. Silinen üye dedi: R5 3600X R7 3700X ile aynı performans sunuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tekli çekirdekte az da olsa fark var diye biliyorum CS:GO için topluyorum zaten bu sistemi arada hikayeli oyunlarda oynuyacağım.
T. Silinen üye dedi: R5 3600X R7 3700X ile aynı performans sunuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tekli çekirdekte az da olsa fark var diye biliyorum CS:GO için topluyorum zaten bu sistemi arada hikayeli oyunlarda oynuyacağım.