R7 3700X ve 2070S sistem ederi nedir?

muratakydn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ürünü acil satacağım bedelli için, 2. el piyasasından çok uzak kaldım. Ürünlerin hepsi 1 yıllık. Anakart, ekran kartı gibi önemli parçaları Vatan'dan aldım. Diğerleri QP Bilişim'den. Garantileri devam ediyor. Kasa fiyatı ne civarlarda olur yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Anakart: MSI X570 Ace.
İşlemci: Ryzen 3700X.
Kasa NZXT H500I (bütün fanlarını çıkardım. Ön ızgaraya 2 adet Viper fan taktım, üste ARCTIC BioniX F140, arkaya ARCTIC BioniX F120)
İşlemci soğutucu: Noctua NH-D15, Premium CPU Cooler (yurt dışından aldım Türkiye'de yok)
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 (16 GB) 3600MHz.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super Advanced.
PSU: Corsair HX850 850W 80+ Platinum Full modüler PSU.
SSD: M.2 SATA 500GB Samsung 970 Evo.
Monitör: ASUS VG278QR 27" 165Hz 0.5ms G-Sync.
Mouse: Zowie EC1-b.
Klavye: Corsair K70 RGB . 2 Türkçe Cherry MX Red Gaming mekanik klavye.
Kulaklık: Sennheiser GSP 350.
Mousepad: HyperX Fury s Speed Edition large.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa anakart hariç, 12.000 Civarı yapıyor garantileri devam ediyo bir daha yeni ürünler fiyatı çok düşürmeyin 2. el diye bence anakartın fiyatını bulamadım hiçbir yerde stokta yok 3500TL yazıyor. Ekipmanlar monitör ve anakart hariç kasayı 11.000 den aşağı satmayın bence anakart ile beraber 13.500 civarı olur herhalde. Ekipman ve monitörü sıfır fiyatına satarsınız bence.

Yorumlar ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Bu fiyatlardan birkaç gün içinde fotoğraflarla ve test görüntüleriyle siteye koyacağım.

Acil ihtiyaçsa parça satımına da yönelebilirsiniz arkadaşın dediği gibi.

Parça satışında denemesi alıcının parçayı denemesi sıkıntı oluyor ve her seferinde alıcı ile muhatap olmak zorunda kalıyorsun. İş yoğunluğum olduğu için o tarafa olumsuz bakıyorum biraz. Bu devirde tek seferde 13 14 bin vermek zor tabii ama illaki bir alıcı çıkar diye düşünüyorum.

Olurda tek tek satmayı düşünürseniz İşlemci, Kasa, Ramler, Ssd ve Klavye için bir fiyat verirseniz talip olabiliriz. Hayırlısı olsun şimdiden.

Olurda tek tek satmayı düşünürseniz işlemci, kasa, RAM'ler, SSD ve klavye için bir fiyat verirseniz talip olabiliriz. Hayırlısı olsun şimdiden.

Dediğiniz ürünlerin İnternet üzerinden en uygun fiyatlarına baktım. Akakçe, İtopya vb. toplam sıfır fiyatı 6850 civarı oluyor. İnternet üzerinden Ankara'daki her ürünün 2. el fiyatına bakıp en alttakilerini seçtim. Dediğiniz ürünleri toplamda 5500'e bırakabilirim hocam. Bendeki RAM'ler yüksek voltajı olan CMW16GX4M2C3600C18 kodlu RAM'lerden fiyatı bir tık daha yüksek ve kasanın üzerinde 500 liraya yakın CFM değerleri en yüksek egzoz ve içeri hava üfleyen static fanlar mevcut. Dediğim fiyata bunlarda dahildir. Bütün ürünlerin kutuları ve faturaları durmaktadır.

Eğer düşünürseniz mail atabilirsiniz: muratakydn1@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…