Arkadaşlar Black Desert Online oynarken sürekli takılmalar meydana geliyor. Mesela GPU kullanımı 90; bir anda 60-70'lere iniyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
BIOS ise marka ve modele göre websitesinden indireceksin. ASUS, MSI vb. hangisi ise. Onu da bir USB belleğe atıp BIOS içinden yapıyorsun. Ona göre uygun videolar Youtube üzerinde var.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
Yardımın için teşekkür ederim. Bunları yapmaya çalışacağım, inşAllah bu işlemler çözüm olur.
Hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sorunuma benzer sorunu yaşayan birinin videosunu buldum. Sıkıntımın daha iyi anlaşılabilmesi için o videoyu atayım.
Yardımın için teşekkür ederim. Bunları yapmaya çalışacağım, inşAllah bu işlemler çözüm olur.
Hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sorunuma benzer sorunu yaşayan birinin videosunu buldum. Sıkıntımın daha iyi anlaşılabilmesi için o videoyu atayım.