Bu sistemi satın almayı düşünüyorum. Vatan mağazasından taksitlendirme işlemi yapılarak satın alınacaktır. Ürünler hakkında 100 kişiden 10 kişi anakart için veya PSU için olumsuz yanıt verdi sizce ne yapmalıyım? 12.323 TL ayırdım bu parçalar için RAM satın alındı o yüzden tam bütce 11.606 TL olmakta yorumlarınızı bekliyorum. Anakartı Recep Baltaş incelemişti bu yüzden MSI serisini tercih ettim.
ASUS PRIME B550M-A (WI-FI) AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci 3700X ve üzeri olsun. Sistem dengeli olur. İşlemci olarak 10700 tercih edilebilir oyun için. Anakart daha kaliteli seçin. Yani Vatan dan parçaları kaliteli seçin.
Neden kötü acaba B550 serisiyle karşılaştırdıgımda port farkı ve 1 adet PCI Express X16 dışında bir fark görmedim anakartı çoğu kişi öneriyor ama çogu kişi de önermiyor anlayamıyorum. Ve PSU'da ne gibi bir kötülük var acaba? Yorum yapan hiç kimse şu özelligi kötü demiyor sadece kötü olarak belirtiliyor.
PSU sanırsam sizin için baya sorun olmuş. Anakartta sanırsam iyi değil olarak belirtiyorsunuz. MSI MAG B550 TOMAHAWK Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart bunu ekliyorum sisteme bana 1300 TL'ye şuanki kasam ve psudan iyi bir kasa ve psu önermenizi istiyorum.