R7 3700X ve RTX 2080S sistemin ederi nedir?

Ne kadar çok mu az mı? Ayıp olmazsa bir şey soracağım cevaplamak zorunda değilsiniz. Kabaca ne kadar maaş alıyorsunuz.
4.500 dostum
Doğru söylüyorsunuz aslında teşekkür ederim bilgi için Kalması şuan çok mantıklı gibi duruyor ilerleyen dönemde tek ekran kartı upgrade ile aynı sistem devam ederim

Bu sistem sizi en az 7 yıl götürür. Termal macun fan temizliği ve kasa temizliğine dikkat ederseniz tabii ki de.
Ve OC yapmamanızı öneririm. Katiyen hem de.

4.500 dostum.

Doğru söylüyorsunuz aslında teşekkür ederim bilgi için kalması şu an çok mantıklı gibi duruyor ilerleyen dönemde tek ekran kartı upgrade ile aynı sistem devam ederim.

Ki bence sistemi yükseltmeye bile gerek yok fikrimce. Zaten ekran kartı fiyatları bu kadar pahalı iken kart satın almak yerine uzun vadeli yatırımlar yapıp pandemi bitip ekran kartı stokları düzeldiği zaman hem yatırımınızdan kazanacaksınız hem de ileride bu fiyatlardan daha düşük fiyata alma şansınız doğacak.
Ama son karar sizindir...

Teşekkür ederim bilgileriniz için çok mantıklı zaten oc falan yapmam ki kart yeterli her oyunu kasmadan açacak bir kart.

Hocam kıvırmayın başta 8 bin dediniz. Bilgisizsiniz zaten bir şey demiyorum ama yeter bu kadar da düşülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…