mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Başlıkta yazdığı gibi 1080p oynayacağım. CPU ve GPU uyumlu mudur?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #2 mehmethanottoman dedi: Başlıkta yazdığı gibi 1080p oynayacağım. CPU ve GPU uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için?
mehmethanottoman dedi: Başlıkta yazdığı gibi 1080p oynayacağım. CPU ve GPU uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için?
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... CPU zaten var ama GPU’yu yenilemek istiyorum Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... Efendim mesajımı gördünüz mü Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneriniz varmıdır gpu için sadece Son düzenleme: 22 Nisan 2025
Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... CPU zaten var ama GPU’yu yenilemek istiyorum Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... Efendim mesajımı gördünüz mü Xitana dedi: Hayır değildir bütçeniz ne ikisi için? Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneriniz varmıdır gpu için sadece
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #4 mehmethanottoman dedi: CPU zaten var ama GPU’yu yenilemek istiyorum Efendim mesajımı gördünüz mü Hocam bir öneriniz varmıdır gpu için sadece Genişletmek için tıkla... O işlemci o kartı besleyemez 2'si için toplam bütçeniz nedir?
mehmethanottoman dedi: CPU zaten var ama GPU’yu yenilemek istiyorum Efendim mesajımı gördünüz mü Hocam bir öneriniz varmıdır gpu için sadece Genişletmek için tıkla... O işlemci o kartı besleyemez 2'si için toplam bütçeniz nedir?
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #5 Xitana dedi: O işlemci o kartı besleyemez 2'si için toplam bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Cpu zaten var ama gpuya upgrade atmak istiyorum sence ne alayım
Xitana dedi: O işlemci o kartı besleyemez 2'si için toplam bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Cpu zaten var ama gpuya upgrade atmak istiyorum sence ne alayım
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #6 mehmethanottoman dedi: Cpu zaten var ama gpuya upgrade atmak istiyorum sence ne alayım Genişletmek için tıkla... O işlemci güzel değil işte hocam.
mehmethanottoman dedi: Cpu zaten var ama gpuya upgrade atmak istiyorum sence ne alayım Genişletmek için tıkla... O işlemci güzel değil işte hocam.
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #7 Xitana dedi: O işlemci güzel değil işte hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gpuya upgrade atmak istiyorum
Xitana dedi: O işlemci güzel değil işte hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gpuya upgrade atmak istiyorum
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #8 mehmethanottoman dedi: Hocam sadece gpuya upgrade atmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bütçen ne ve işlemciye ne zaman upgradd atabilirsin?
mehmethanottoman dedi: Hocam sadece gpuya upgrade atmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bütçen ne ve işlemciye ne zaman upgradd atabilirsin?
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #9 Xitana dedi: Ekran kartı bütçen ne ve işlemciye ne zaman upgradd atabilirsin? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci neden iyi değil
Xitana dedi: Ekran kartı bütçen ne ve işlemciye ne zaman upgradd atabilirsin? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci neden iyi değil
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #10 mehmethanottoman dedi: hocam işlemci neden iyi değil Genişletmek için tıkla... Eski biraz 3070 üstünü besleyemez 4060 beslermiş ama.
mehmethanottoman dedi: hocam işlemci neden iyi değil Genişletmek için tıkla... Eski biraz 3070 üstünü besleyemez 4060 beslermiş ama.