High Power'ın özellike Gold sertifikası olduğunu unutmayın ve yapı vb. olarakta önde.Kime göre neye göre daha mantıklı? Sadece 650W yerine 750W koyulduğu için 500TL daha pahalı olmasının neresi mantıklı?
Bir kez P400 değil P400A isterseniz attığım linke girip bakabilirsiniz.Soldaki MB511, ne kadar geniş olduğunu görebiliyoruz buradan.
Hava akışında daha iyi Phanteks 400'den
O fiyat bandında 2 K 1ms 144 HZ ekran bulamazsın bulsanda çok kalitesizdir parana yazık olur.
Sistemindeki bazı parçalardan feragat edip monitöre yatırım yapabilirsin.
Aslında hangi amaçla kullanacağını yazarsan eğer ve belli kıstaslarında varsa belirtirsen bir sistem oluşturabilirim ve bütçeyi söylemen lazım... Monitörde bunu tek geçerim 2K 1 ms 144 HZ çok uygundur. Her tarafa döner ve pivottur.
.HP 3WL54AA 27xq 27" 144Hz 1MS QHD YÜKSEKLİK AYARLI FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP 3WL54AA 27xq 27" 144Hz 1MS QHD YÜKSEKLİK AYARLI FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sanırım monitörü eklemeyi unuttunuz. Sistemi oyun için kullanacağım çoğunlukla. Kısarsam işlemciden kısabilirim ama açıkçası 3700X fiyatına göre çok güçlü bir işlemci. Açıkçası 2-3 yıl sonra bir sıvı soğutma alıp O.C'de yapmak isterim. Ana kartı da o yüzden yüksek istemiştim. Bütçe ise monitör dahil 12.000'i geçmemesi gerek. Tavsiyenizi bekliyorum
Phanteks P400A ve High Power Gold Performance GD 750W ikilisini Cooler Master'dan daha kötü olduğunu düşünüyorsan sana daha laf anlatmaya uğraşmam.Farklı sitelerden toplamak mantıklı gelmiyor açıkçası.
O SSD sıkıntılı diye biliyordum.12.500 civarı:
AMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6GHz-4.4GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6GHz-4.4GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS PRIME X570-P AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME X570-P AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor
RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!www.gittigidiyor.com MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya
MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayawww.vatanbilgisayar.com TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panelwww.qp.com.tr Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçe yeterse Nitro+ alınabilir:
Phanteks 400A ile 400'ü fark etmemişim.Phanteks P400A ve High Power Gold Performance GD 750W ikilisini Cooler Master'dan daha kötü olduğunu düşünüyorsan sana daha laf anlatmaya uğraşmam.
Kendi yaptığım sistemi daha iyi buluyor konu sahibi son karar sizin.
Sıkıntılı olan model SATA SSD olan diye hatırlıyorum.O SSD sıkıntılı diye biliyordum.
İntel sistem toplamamı istermisinSanırım monitörü eklemeyi unuttunuz. Sistemi oyun için kullanacağım çoğunlukla. Kısarsam işlemciden kısabilirim ama açıkçası 3700X fiyatına göre çok güçlü bir işlemci. Açıkçası 2-3 yıl sonra bir sıvı soğutma alıp O.C'de yapmak isterim. Ana kartı da o yüzden yüksek istemiştim. Bütçe ise monitör dahil 12.000'i geçmemesi gerek. Tavsiyenizi bekliyorum
Çok fazla açıkçası demişim açıkçası.