R7 3800X için anakart önerisi

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için. Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim hocam.

Sürücü sorunu da yaşasam başka bir sorun bu sefer gider asus saphire gigabyte’ın amd kartını alırım. Nvidia asla almam. Nvidia kötü olduğu için değil, Amd’ye fan da değilim. gereksiz pahalı bulduğum için almam.

@Torik61

Benimle iletişime geçme şansınız varmı acaba ?

Özele gerek yok, buraya yazın. İlerde birinin işine yarayabilir, bilgi paylaşıldıkça artar.

Özele gerek yok, buraya yazın. İlerde birinin işine yarayabilir, bilgi paylaşıldıkça artar.

Nereden başlayacağımı bilemediğim için özel olarak konuşmak istemiştim yanlış anlamayınız.Detaylıca yazıyorum şimdi;
Şimdi benim 10-12 K arası bir bütçem var ve Oyun odaklı beni 5-6 yıl götürmesini istediğim bir sistem toplamak istiyorum."Monitör dahil değil".Normalde PS alacaktım fakat bu gelen vergilerden ve dolar kuru arttığından oyun fiyatlarının da artacağından dolayı PC'ye yönelme kararı aldım.
Yaklaşık 1 haftadır araştırma yapmaktayım. Arkadaşın birine AMD Ryzen 7 3800X alma demişsiniz. Ben de araştırmaların sonucunda 5700 XT ekran kartını ve belirttiğim işlemciyi almaya karar vermiştim

Son düzenleme:
Şahsen ben de o bütçede bilgisayar toplamayı düşünüyorum. 3800x alma dememin sebebi çok arada kalmış bir işlemci olması, verdiğiniz fiyat farkına değmiyor. Ekran kartı olarak 2070 Super alacağım çünkü çoğunlukla daha stabil çalışıyor, tercih sizin. Ayrıca 5700xt ya da 2070 Super'i 3600 bile rahatlıkla besler, render yaparken bile üzmez. Kullanım amacınızı ve şu anda kullandığınız monitörü belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilirim. Bir de çok fazla yazım yanlışı yapmışsınız, düzeltmezseniz geçici ban yiyebilirsiniz.
Kendi açtığım konu: 10.000 TL Sistem Toplama - Technopat Sosyal

Şuan bir monitör kullanmıyorum bu yazın sonunda alacağım monitörümü.Ayrıca açtığınız konuyu göremedim.

Şuan bir monitör kullanmıyorum bu yazın sonunda alacağım monitörümü.Ayrıca açtığınız konuyu göremedim.
Ne almayı düşünüyorsunuz? Bu sisteme 2K 144 Hz'in altını almak hakaret olur. Linki kontrol ettim, çalışıyor olması lazım. Bir de bilgisayarı ne için kullanacağınızı hâla söylemediniz, oyun oynamak dışında bir şey yapacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…