R7 3800X sistemde RDR girince sistem kapanıyor

mırad

Femtopat
Daha fazla  
PC özelliklerim.

3050 NVIDIA 12 ciguli ekran kartım var.
32 ciguli RAM.
AMD R7 3800X 8 çikirdekli işlemci.
750 80+ W Power.

Bu ayarlarda ekran kartım güncel ama en düşük ayarlarda bile ekran kartım 60 dereceye dayanıyor. 3 dakika sonra hop kapanıyor PC ve sadece bu oyunda oluyor. Ultrada CoD oynuyorum bir sorun yok yardımcı olursanız sağ olun seviyorum sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aidia64'ten stress test yapabilirsiniz. CPU ve GPU'nuzu %100'leyecek ve ısınmalarını sağlayacak. Eğer daha 60-70 derecelerde kapanıyorsa bir sıkıntı vardır. Eğer daha ilk 3 dakika içinde 70 derecelere çıkıyorsa nefes almasında veya termal macunda bir sıkıntı vardır. GPU'yu stresse sokmak için farklı programlar da vardı da unuttum adlarını ben kullanmıyorum.

herhangi bir sorun yaşamıyorum pc ile render alıyorum ısınma sorunları olmuyor ekran kartım 70 dereceyi de gördüğü oldu kapanma yapmadı lakin.Burada sorun kesinlikle yazılımsal ama nerede olduğunu bilmiyorum . Forumları okudum DX12 sorunları muhtemelen önceki ekran kartım 1050 ti ile 2 yıl önce de 1 saat oynayınca yine kapanıyordu. bu ekran kartı ile beklemediğim bir sorun

@mırad PSU marka model nedir?
Crosshair (umarım doğru yazdım ) cx750 80+ bronze

Yazmayı unutmuşum @Lemi Galip @yed4ever termal macunu tazeledim 2 yıl ardından ve SIVI SOĞUTUCUNUN VİDASINI SIKTIM TEMAS ETMEDEN KULLANIYORMUŞUM TAMAMEN BENİM KERİZLİĞİM tşk ederim ilginize ve yardımınıza burada gereksiz yere tatava yapmışım tşk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…