R7 3800X ve 2070S sistem toplama

Render yapmayacaksanız 32GB RAM Bora Bey'in dediği gibi gereksiz. Henüz 16GB RAM kullanan oyun bile piyasaya çıkmadı. Ortalama maksimum 12-13 taş çatlasın.
2080S 2K için yetersiz çok zor kalır.

Pardon, tam anlayamadım dediğinizi.

İşlemci hariç 9.350 TL civarı ve bol ışıklı:

2070 Super kullandım ekran kartı olarak.

Son düzenleme:
Pekala makul, teşekkür ederim arkadaşlar. 2070S tercih edeceğim bu durumda. @Bora Dere Sıvı soğutma da orada kalmış, ondan vazgeçmiştim affedersiniz, yanlış yönlendirdim.

Bahsettiğim analizler, kod çalışmaları, teknik çizimler için de mi 32GB ram fazla?

Bu iChill modeli bu fiyatta kaçırılmamalı bence ventus modelleri bile neredeyse bu fiyatlarda şu an.

Bu iChill modeli bu fiyatta kaçırılmamalı bence ventus modelleri bile neredeyse bu fiyatlarda şu an.

Ya benim bu modellerde hiç bilgim yok. Tek ayırt edebildiğim super veya düz. Ichill olmuş, Gaming olmuş, Ventus olmuş ne farkı var bunların acaba?

Ichill Inno3d markasının güzel bir modeli özellikle attığım kasa içerisinde dik duracağı için çok hoş bir görüntüsü olacak.

Birde üzerinde led ekran var bu modelin yazı, fan hızı, sıcaklık gibi şeyleri gösteriyor.
Super veya Düz.
Bu işte gerçek bir fark sanırım Super ile normal arasında yaklaşık %8-10 fark var tam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…