Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 29 Ağustos 2020 #11 FatabeyTheBest dedi: 2. el işte sahibindenden ilan atmış. Genişletmek için tıkla... Sahibinden de olduğu yazmıyor kardeş nereden bilebilirim?
FatabeyTheBest dedi: 2. el işte sahibindenden ilan atmış. Genişletmek için tıkla... Sahibinden de olduğu yazmıyor kardeş nereden bilebilirim?
faruk sincar Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #12 V. Scaletta dedi: 0 Bin TL? Genişletmek için tıkla... 9000 TL hocam
Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 29 Ağustos 2020 #13 faruk sincar dedi: 9000 TL hocam Genişletmek için tıkla... Gayet iyi fiyat ancak almadan önce bir test yapın bir sıkıntı çıkmasın çünkü fiyat biraz ucuz gibi geldi bana.
faruk sincar dedi: 9000 TL hocam Genişletmek için tıkla... Gayet iyi fiyat ancak almadan önce bir test yapın bir sıkıntı çıkmasın çünkü fiyat biraz ucuz gibi geldi bana.
faruk sincar Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #14 Alo ben Emre abin dedi: Gayet iyi fiyat ancak almadan önce bir test yapın bir sıkıntı çıkmasın çünkü fiyat biraz ucuz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ssd Hdd testleri tam ve ekran kartı işlemci için stress testlerini yapacağım hocam
Alo ben Emre abin dedi: Gayet iyi fiyat ancak almadan önce bir test yapın bir sıkıntı çıkmasın çünkü fiyat biraz ucuz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ssd Hdd testleri tam ve ekran kartı işlemci için stress testlerini yapacağım hocam