Westslinger
Hectopat
Daha fazla
Oyun oynarken PC kapanıyor lakin bu her oyunda olmuyor. LoL, Valorant, CS2, God of War: Ragnarok, warhammer 40000: Space marine 2, GTA 5, Valheim, megabonk gibi oyunları PC de rahatlıkla oynuyorum. Lakin bloodlines 2'yi oynarken PC'm aniden kapanıyor. Ne bir hata ne de başka bir şey direk kapanıyor. Onun dışında bazen oyun oynarken oyunlarda kasmada yaşıyorum 5-10 saniye oyun kasıyor sonra düzeliyor oyunlar M.2 SSD'de yüklü olmasına rağmen. Sıkıntının PSU'dan kaynaklandığını düşündüm ve OCCT programı ile 15 dakika test ettim.
Full yükte herhangi bir kapanma olmadı aynı zamanda RAM, CPU ve GPU testlerine de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Lakin bu durum bloodlines 2 de oluyor diye olmayacak anlamına gelmiyor. Aynı sorunu bir kez GTA 5'te yaşamıştım. Kısacası bütün oyunları diken üstünde oynuyorum ha kapandı ha kapanacak. Yardımcı olursanız sevinirim. PSU 750W ve sertifikalı sistemimde görselde mevcut.
Full yükte herhangi bir kapanma olmadı aynı zamanda RAM, CPU ve GPU testlerine de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Lakin bu durum bloodlines 2 de oluyor diye olmayacak anlamına gelmiyor. Aynı sorunu bir kez GTA 5'te yaşamıştım. Kısacası bütün oyunları diken üstünde oynuyorum ha kapandı ha kapanacak. Yardımcı olursanız sevinirim. PSU 750W ve sertifikalı sistemimde görselde mevcut.